Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha egy nap arra ébrednél, hogy ellenkező nemű lettél?
meglepően sok a pozítív válasz erre a kérdésre :D
én is jól szórakoznénk, az biztos xd
22/f
rögtön kiverném... azután mindenféle baromságot megcsinálnék amiben egy csaj kíméli a csöcseit de egy pasinak nem kell (box, hason kúszás egyéb marhaságok)
aztán elmennék egy prostihoz
aztán a legbővebb s.ggű leglazább farmert és bő pólót húznám fel és végre kényelmesen mászkálnék ide-oda (se csöcstartó, de p.itsabevágós gatya, se hasnál túl szoros ruha)
végezetül elszívnék egy szivart és köpnék egy hatalmas, férfiasat :D
ja és minden bokornál vizelnék, élvezném hogy végre állva p.isálhatok és nem kell belegugyulni a csalánba meg vigyázni hogy ne menjen a nacira és hasonló f@szságok
"Ha ugxanannyi szexpartnerük van mind nekem,én vagyok az ász,ők meg ribancok.Szóval sokkal jobb így."
Pont ezért ha fiú lennék, sztem elindulnék a farkincámmal a nagyvilágba:D
Megijednék, és félnék, hogy hogyan mozdulhatnék ki egyáltalán, mit szólnának a szüleim, mihez kezdjek. Nem is lenne semmi papírom, semmi életem, tényleg semmi! Valószínűleg dns-sel igazolva lenne a dolog, úgyhogy megkapnám az állampolgárságot, és az ismerőseimnek is tudnék bizonyítani, de mást nem :/ Kezdhetnék újra mindent az érettségivel...
De most akkor elképzelem azt is, hogy egy párhuzamos univerzumba kerülnék, ahol csak annyi a különbség, hogy lány vagyok, kapok új emlékeket, stb...
Jó lenne, szép kaland! Valószínűleg élvezném, hogy kipróbálhatom magam a másik nemben is! :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!