Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha egy nap arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha egy nap arra ébrednél, hogy ellenkező nemű lettél?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 12:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én elöször masztiznék egyet,aztán szét nyalnánk egymást egy leszbivel.
2013. jún. 15. 13:16
 12/19 Antihater ***** válasza:

meglepően sok a pozítív válasz erre a kérdésre :D

én is jól szórakoznénk, az biztos xd

22/f

2013. jún. 15. 13:22
 13/19 anonim ***** válasza:
en orulnek neki :D
2013. jún. 15. 13:30
 14/19 anonim ***** válasza:

rögtön kiverném... azután mindenféle baromságot megcsinálnék amiben egy csaj kíméli a csöcseit de egy pasinak nem kell (box, hason kúszás egyéb marhaságok)

aztán elmennék egy prostihoz

aztán a legbővebb s.ggű leglazább farmert és bő pólót húznám fel és végre kényelmesen mászkálnék ide-oda (se csöcstartó, de p.itsabevágós gatya, se hasnál túl szoros ruha)

végezetül elszívnék egy szivart és köpnék egy hatalmas, férfiasat :D

ja és minden bokornál vizelnék, élvezném hogy végre állva p.isálhatok és nem kell belegugyulni a csalánba meg vigyázni hogy ne menjen a nacira és hasonló f@szságok

2013. jún. 15. 13:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Kiverném, fogdosnám egész nap. Este buliba mennék és leszoptanék valakit.
2013. jún. 15. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:
megprobánám magamat lesz.opni
2013. jún. 15. 14:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Ugye,sok pasi(én is pasi vagyok) siránkozik,hogy a nőknek milyen jó.Közben meg nekik is kényelmetlenségeik vannak,sőt,életük nagy részében,ha úgy viselkednek,mint mi,nagyon le vannak szólva,és lenézve.Én nem lennék szívesen nő.Gyengék,nem tehetnek annyi mindent meg(álva vizelés,ivászat,tökvakarás,stb.) ,ahhoz,hogy ki nézzenek valahogy sokat kell szépítkezniük,havonta napokig véreznek minden seb nélkül,ráadásul jobban fáj nekik,mint egy seb,és ingerlékenyebbek.Nem dughatnak csak úgy,mert lehetnek terhesek.Ha ugxanannyi szexpartnerük van mind nekem,én vagyok az ász,ők meg ribancok.Szóval sokkal jobb így.
2013. jún. 15. 14:17
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ha ugxanannyi szexpartnerük van mind nekem,én vagyok az ász,ők meg ribancok.Szóval sokkal jobb így."

Pont ezért ha fiú lennék, sztem elindulnék a farkincámmal a nagyvilágba:D

2013. jún. 15. 15:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Megijednék, és félnék, hogy hogyan mozdulhatnék ki egyáltalán, mit szólnának a szüleim, mihez kezdjek. Nem is lenne semmi papírom, semmi életem, tényleg semmi! Valószínűleg dns-sel igazolva lenne a dolog, úgyhogy megkapnám az állampolgárságot, és az ismerőseimnek is tudnék bizonyítani, de mást nem :/ Kezdhetnék újra mindent az érettségivel...

De most akkor elképzelem azt is, hogy egy párhuzamos univerzumba kerülnék, ahol csak annyi a különbség, hogy lány vagyok, kapok új emlékeket, stb...

Jó lenne, szép kaland! Valószínűleg élvezném, hogy kipróbálhatom magam a másik nemben is! :)

20f

2013. jún. 15. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!