Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, villantottatok már pncit véletlenül? (félrecsúszott short vagy tanga miatt)
2013. jún. 15. 12:43
11/21 anonim válasza:
Igen, a drága öcsém jóvoltából. Balcsiban viccesnek érezte ha kioldja oldalt a bugyimat..jól megvertem a kis gyökeret
12/21 anonim válasza:
hogy lehet véletlenül villantani? és direkt idegeneknek szoktátok?
13/21 anonim válasza:
még nem fordult ilyen elő szerencsére....az meg külön szánalmas szerintem, hogy sokan idegenek előtt is DIREKT villantanak...
15/21 anonim válasza:
Nekem volt szerencsém néhány ilyen villantást látni. :D
16/21 A kérdező kommentje:
Merrefele?
2013. szept. 28. 20:27
17/21 anonim válasza:
Ha lenne barátnőm és ezt csinálná nekem úgy, hogy senki más nem látja és csak incselkedni akar vagy hasonló akkor igazán szexinek tartom és nagyon huncutnak. De egy idegen nekem csinálná ezt az utcán vagy bárhol, hát meg lenne a véleményem róla...
20/F
18/21 anonim válasza:
Van egy bikini alsóm,amiben ha fölhúzom az egyik lábamat rendesen be lehet látni,amúgy is nagyon pici.Erre az ismerőseim hívták fel a figyelmemet,miután jól kigyönyörködték magukat,ők is és gondolom mások is.
19/21 anonim válasza:
Utolsó kérek szépen képet róla!
20/21 anonim válasza:
igen de nem akartam nyáron egy nagyon rövid miniszoknya volt rajtam strand után nem vettem vissza az alsót és a kocsiba behajoltam mögöttem meg álltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!