Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátsz egy szép arcú, de duci lányt az utcán, mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok.
170 cm, 75 kg.
2013. jún. 15. 00:09
11/18 anonim válasza:
4. vagyok. Nem viccből írtam. A duci nőknek általában nagy a mellük, és ha izzadósak, mert ugye túlsúllyal jobban izzadnak, akkor ott a mell alatt, meg a hajaltokban vannak szagok. Főleg nyáron... Volt hozzá "szerencsém" már egy párszor...
12/18 anonim válasza:
Azt, hogyha lefogyna, mennyire jó nő lenne. A te esetedben legalább 10-15 kilót
13/18 anonim válasza:
4-es, te tuskó!
Aki csont vékony és nagy a melle, annak ugyanúgy izzadhat a mellénél is..
14/18 anonim válasza:
Azt, hogy ez egy jó nő is lehetne, de csak lehetne.
15/18 A kérdező kommentje:
Most éppen azon az úton vagyok, hogy jó nő legyek! :) Ez a 2. napom a fogyókúrában, hamarosan elkezdek rendszeresen sportolni is, csak még meg kell szoknom először az új étrendemet. Bár az ugrókötelezést már most is rendszeresen űzöm.
Tehát akkor minden duci nő esetében azt gondoljátok, hogy vékonyabban szebb lenne?
Mondjuk megértem, szerintem is a vékony lányok szebbek.
2013. jún. 15. 10:21
16/18 anonim válasza:
azt, hogy lefogyhatna. Lehetnénk barátok, tanácsokat is adnék neki, segítenék a fogyásban, de így nem tartanám vonzónak:( sztem ő se engem, a 62 kilómmal :D nem illenénk össze..:/ ha 50 kilós lenne, akkor már jobban illenénk :)
17/18 anonim válasza:
de ha már nem gondolod az arcod csúnyának, az fél siker:)
18/18 anonim válasza:
Azt, hogy egy élő sztereotípia. Nem minden duci lánynak van szép arca, és nem mindegyik kedves, vagy van humora. Tovább nem gondolkodok rajta, csak ez duci, de ... (és itt jönnek a közhelyek), nagyon fel tudnak húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!