Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok (többi lent)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok (többi lent)?

Figyelt kérdés

A történet röviden:

Van egy fiú akibe a barátnőm beleszeretett de nagyon. Pár hónap után elmondta neki de nem volt kölcsönös. Nem tudom hogy de én is beleszerettem. Közben ő lett a legjobb barátnőm. Ezután én is elmondtam a fiúnak de én sem tetszettem neki. Megkérdeztem a barátnőm hogy mi lenne ha én is szerelmes lennék a fiúba, erre mérges arcot vágott. De most a fiú elment az osztályból. (én sírtam) A barátnőmnek elmondjam?

2013. jún. 14. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Felesleges elmondanod. Te sem tetszel neki, a barátnőd sem, és el is ment. El fogjátok felejteni, csak idő kell. Mi a barátnőmmel anno mindig ugyanazért a srácért voltunk oda. Még mindig jobb volt, ha egyikünket sem választotta, mint ha valamelyikünkkel összejön.
2013. jún. 14. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
hát most figyelj, neki nemet mondott először, szóval végülis nem lett számodra tiltott gyüölcs a pasi, szóval nem emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hoszen nem úgy tetszett a pasi, hogy közben a psi a barátnőddel járt, szóval nincs ezzel gond. de úgy tűnik, hogy egyezik az ízlésetek, szóval áskor is előfordulhat majd, hogy ugyanaz a pasi tetszik mindkettőtöknek, szóval erre majd figyelj, hogy nehogy egy olyan pasira hajts majd rá, aki neki is tetszik, mert akkor elvesztheted a legjobb barátnődet. amúgy szerntem nyugodtan elmondhatod neki, szerintem jobb lesz neked, ha kibeszéled, viszont ha nem érti meg, akkor nem is igazi barátnő, mert int mondtam, te semmi rosszat nem tettél.
2013. jún. 14. 20:41
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. jún. 18. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!