Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet még soha nem csináltam. Azt hiszem ez a vég-Szerintetek?
Soha nem ittam és most a második pohár pálinkámat töltöttem ki...
Elég nagyot csalódtam ma...meg úgy az előző pár hónapban...Főleg a férfiakban, de inkább bennem van a hiba...Nem tartom magam csúnyának, de szépnek sem...átlagosnak mondanám magamat...a vége valahogy mindig az, hogy nem lesz semmi...Vagy jól át száák a fejemet...:(
Jó elég idióta vagyok és talán már valahol részeg is...de egyszerűen nem akarom elhinni hogy a boldogság csak azoknak jár akik picsnadrágban járnak és buták mint a tök...Aki meg igazából csak azzal tudna kitűnni a tömegből hogy képes szeretni azt kihasználják, eltapossák, átnéznek rajta és megcsalják...
De aztán majd jön hogy milyen válogatós vagyok biztos... 2 dolgot bárok el...Legyen magasabb, vagy velem egy magas és legyen valami terve, életcélja vagy valami...Nekem semmi több nem kellene...ja...meg hogy szeressen...ismerjen és ne akarjon átverni...
Olyan nagy kérés ez??!:(
Nem, az a probléma, hogy tudom hogy ezt akarom...régen nem tartottam magamat átlagosnak külsőleg, sőt átlag alatinak de aztán változtattam...jó persze egy arcot nem lehet lecserélni de leadtam jópár kilót és eldöntöttem hogy ilyen akarok lenni...Ezért tudom hogy nem szabad az olyan embereket megvetni akik külsőleg kicsit furák
Akinek pedig van terve, és életcélja az általában normális ember. Persze nem az hogy majd ő él mint Marci hevesen a feleség meg dolgozik majd, vagy lesz 10 gyerek oszt segélyből élünk...hanem hogy kezdjen magával valamit...a többi meg kialakulna és lehet nem jönne be, de ez lenne lenne 1-2 szép hetünk hónapunk, amennyi jár...de nem baszná éát a fejemet hanem kölcsönösen szólnánk hogy kész ennyi elég volt ne folytassuk, és nem megcsalás vagy eltűnés az első találkozás után...
Igen lehet most egy hisztis pcsa vagyok de most az egyszer ilyen kedvem van...nem tudok mit tenni...
Egyébként érdekes de nem kaptam privátot legalábbis csak 1 et:)
ma 01:28
én azért nem irtam rád, mert üveg van nálad és részeg nö üveggel kombinálva nem életbiztositás :))
Shevy: Hajjaj, engem máig egy apró sebhely emlékeztet erre :D
Egyébként, kedves kérdező, nem hinném, hogy hisztis p*csa vagy, sokat nem árultál el ugyan magadról, de érdekes embernek tűnsz mindenesetre.
ma 01:36
nekem is van egy "emlékeztetö" a jobb csuklómon :D
bla-bla-bla... látod te is azt írod, hogy a pasik átvernek, persze a rendesebbeknek esélyt sem adsz. most sírjam tele az oldalt, hogy a lányok milyen csúnyák mert átlagos paliként nekem vért kell izzadni egy csajért míg mr.jóképű beképzelt majomnak 10 perc után térdeltek? jajjj....
25F
2 pohár pálinka az semmi. :D
Szerintem lehet hogy hülyén hangzik, de add ki magadból,dühöngj, sírj, amit akarsz, majd aludj rá egyet, és próbáld elfelejteni.
Én is rengetegszer éreztem így, de aztán találtam egy pasit aki nagyon szeret és megbecsül :) Szóval ne add fel, nem csak bunkók vannak a világon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!