Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért voltam picit kitágulva? Ez egy probléma előjele?
Figyelt kérdés
Párommal közelebb kerültünk egymással, de előtt enap kimostam magam. De mondta, hogy ki vagyok tágulva, nem nagyon, csak kissé.
Ez probléma?
Mitől lehet?
Ugye nem ment tönkre a záróizmom?
2013. jún. 13. 13:32
1/6 anonim válasza:
De jó a végére leesik hogy popsiról beszélsz...-.-
Nem igazán értem....Szerintem te magad érezd, hogy az átlagosnál tágabb lettél-e, vagy visszaszűkültél utána pár órával. Ezt mi nem tudjuk, te érzed...
2/6 A kérdező kommentje:
nem vok krva első szal kösz....
egyébként csak párszor csináltuk, de én úgy érzem, mintha semmilyen probléma nem lenne...
2013. jún. 13. 14:00
3/6 anonim válasza:
a barátod beszél hülyeségeket
a záróizom h menne tönkre? gondolkodj már egy kicsit
4/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy a záróizom akkor megy tönkre, ah már nem húzódik össze. Nem ő mondta, ezt én gondoltam csak.
2013. jún. 13. 14:08
5/6 anonim válasza:
úristen... valaki lőjön le :D :D :D
6/6 anonim válasza:
biztos szüléshez készültél és azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!