Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lenne kedve beszélgetni, barátkozni egy látássérült sráccal? (20f)
Figyelt kérdés
Ha úgy gondolod, írj üzenetet.2013. jún. 12. 23:42
11/19 anonim válasza:
úgy hogy csak egy millió program van vakok számára PC-re xD
12/19 anonim válasza:
Játszd el néhányszor, hogy csak poén, hogy nem látsz :)
13/19 anonim válasza:
Abszolút semmitnem látsz, fényt se és soha nem is láttál?
Csak kíváncsiságból kérdezem.
Miért nem a vakok iskolájába jársz?
Érdekel, hogy boldogul egy nem látó a látók között.
Buszra/metróra/vonatra szállásnál mindig megkérdezel valakit, hogy jó járműre szálsz, vagy hogy működik?
Bocsi a sok kérdésért.
14/19 anonim válasza:
Főiskolán egy évfolyammal felettem járt egy látássérült lány. Állítom, ha letennének minket a város két végpontjába, hogy jussunk el x átszállással + gyaloglással a másik oldalra, simán hamarabb megoldaná mint én :) Ő kutyával közlekedik, de olyan sebességgel és magabiztossággal, hogy azon mindig ledöbbenek.
15/19 anonim válasza:
Én mindig irigyeltem a vakokat, mert bármikor felvehetik a napszemüveget és stírőlhetik a lányok idomait :D
16/19 anonim válasza:
15.ős akkora baromságot mondtál...most ha felveszi a napszemüveget fog látni? -.- érzéketlen fasz
17/19 anonim válasza:
Ha vakon képes számítógépen írni, és sportol, szerintem az nem semmi. De biztos megvan a trükkje. Szerintem ő a Fenegyerek! :D
19/19 anonim válasza:
Ha gondolod, írj. :) Szívesen beszélgetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!