Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vonzónak találjátok ha egy lány sminkeli magát?
de sminkeld magad ha akarod, ha úgy érzed jól magad...de én most amúgy úgy érzem hogy normális lány vagy, tehát nem az a ribanc, csak smikeled magad, és nem megy oda senki. Lehet h egyszerűen túl szép vagy :)
Ami még lehet h nagyképű vagy, vagy azt hiszed ha kisminkeled magad, akkor nagylánynak tűnsz. Nem kell megsértődni csak őszinte vagyok. :)
Hány éves vagy amúgy? 22 körülire tippelek
Persze minden srác monda, hogy fölösleges a smink meg stb., de szerintem a fele se ismeri fel, ha egy nő kihúzza a szemét tussal, csak azt hogy milyen jól néz ki valamitől. Ha a sminktől tényleg nem lennének szebbek a lányok és tényleg fölösleges lenne akkor nem sminkelnék magukat. Van különbség e között [link] meg e között [link]
Én csak kiszoktam húzni tussal a szememet és tényleg több fiúnak tűnök fel sminkben, mint nélküle.
18/L
Engem a rúzs kifejezetten taszít,mint mondjuk a szájfény.
De alapból az is ha egy lányon több festék van,mint a szobám falán.
Nekem nagyon bejön, amikor egy csaj sminkje nem átlagos és kihangsúlyozza a szemét v a száját. Meg lehet ezt csinálni ribis hatás nélkül is! Igazából aki ért a sminkhez az meg tudja. Rájuk aztán még az ellenzők se fogják azt mondnai, h ki van mázolva, mert néha talán észre se veszik, mert olyan jó az összhatás.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!