Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti tényleg nem igazán kedvelitek az ilyen északias tipusu vörös lányokat? (kép lenn) mert én vörös szeretnék lenni.
2009. okt. 10. 00:34
2/11 anonim válasza:
Nekem kimondottan a vörösek jönnek be:D jó választás:D
4/11 anonim válasza:
Én eleve a világosabb bőrű lányokat szeretem, vörös hajjal ez csak még jobb lesz!:)
5/11 anonim válasza:
Nekem a világos bőr és a vörös haj teljesen ellenállhatatlan. :P
6/11 anonim válasza:
teljesen más ha valaki alapból vörös, olyan a bőrtónusa, szeplős stb, mint ha valaki vörösre festeti a haját. festetheted ilyen vörösre is mint nekik van, de lehet hogy nagyon hülyén fogsz kinézni, ha csak nem nagyon világos a bőröd és kék/zöld a szemed, a másabb színű vörös meg teljesen más hatást kelt mint az eredeti. egyébként szerintem az eredeti és a festett vörös is nagyon szép, bár első látványra biztosan fura lenne egy eredeti vörös fanszőrzete:D (mert ugye nekik az is az).
7/11 A kérdező kommentje:
szrencsére északi tipus vagyok én is
világos bőr és zöld szem:)
igaz szeplőm nincs és a hajam világos barna, de a fodrász aztmondta h bele esek még abba akategoriába akinek jól állna:)
2009. okt. 10. 01:04
8/11 anonim válasza:
Nekem őszintén, akik a képeken vannak, nem tetszenek!
De a sulimban sok a vörös hajú csaj, és ők jól néznek ki! :) Imádom a vörös hajat, szerintem külöleges, és elég ritka (főleg a természetes vörös).
A képeken lévők talán azért nem tetszenek, mert ki vannak "vakolva"... A lányok akkor szépek, ha smink nélkül is szépek. :)
15/F
9/11 anonim válasza:
Ahogy Cartmen mondaná: vörhenyesek
:D:D:D:D:D:D:D:D
de némelyik jó féle
10/11 anonim válasza:
Jól néznek ki, kivéve az utolsót.
De miért nem a párod kérdezed?
Amúgy meg rólad sem ártana kép, akkor lehetne jól megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!