Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van baratom de mast szeretek?
"Amikor csokolozok a baratommal ra gondolok "
Szakíts a pasidal, ennek aztán sok értelme van.
Nőj fel!
A barátodat meg ne hülyítsd tovább.
Először is, tégy egy szívességet a gyakoris társadalomnak, és végy a kezedbe egy helyesírási szótárat.
Másodszor pedig, szakíts a mostani barátoddal, mert perpillanat kvázi átvered, így pedig semmi értelme sincs. Kínzod magadat is, és neki se lesz jobb, ha illúzióba ringatod. Majd kiheveri. A másikat meg próbáld elfelejteni, még ha sok időbe is telik.
Bennem amikor feljöttek ilyen érzések, abban a pillanatban már nem tudtam megcsókolni a barátnőmet. Csak azért, hogy neki ettől jó legyen, nem tudtam megtenni. Annyi, hogy aki iránt én éreztem, az nem az a barátnőm legjobb barátja volt, hanem az én előző barátnőm.
Pár napig (jó sok napig) gondolkoztam, hogy majd elmúlik, ne siessem el a dolgokat. Aztán inkább szakítottam a barátnőmmel, nem érdemli meg ezt, hamarabb túlteszi magát majd rajtam. Így most itt ülök, nincs senkim, de legalább nem b*sztam át senkit, tiszta a lelkiismeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!