Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha van baratom de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha van baratom de mast szeretek?

Figyelt kérdés
a baratom nagyon teccik es erzek is iranta valamit de ez nem szerelem,vagy nemis tudom.Volt egy fiu kb egy eve akiert az eletemet adtam volna,nagyon szeretem es ha meglatom meg mindig megdobban valami es ez a fiu a pasimnak a legjobb baratja,ezert sokat latom es egyutt megyunk ide-oda.Amikor csokolozok a baratommal ra gondolok es hihetetlenul faj :(( a pasim imad engem es nincs erom neki ezt megmondani,hihetetlenul osszetorne es enis voltam olyan hejzetbe nem akarom ezt neki okozni :( de erzem hogy nem ot szeretem hanem a baratjat! ez biztos...mit tegyek?

#barát #szeretek?
2013. jún. 11. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor csokolozok a baratommal ra gondolok "

Szakíts a pasidal, ennek aztán sok értelme van.

2013. jún. 11. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nőj fel!

A barátodat meg ne hülyítsd tovább.

2013. jún. 11. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is, tégy egy szívességet a gyakoris társadalomnak, és végy a kezedbe egy helyesírási szótárat.

Másodszor pedig, szakíts a mostani barátoddal, mert perpillanat kvázi átvered, így pedig semmi értelme sincs. Kínzod magadat is, és neki se lesz jobb, ha illúzióba ringatod. Majd kiheveri. A másikat meg próbáld elfelejteni, még ha sok időbe is telik.

2013. jún. 11. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Szakíts vagy ásd el magad.
2013. jún. 11. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne amitsd a parodat! Igazat mondani becsulendo még ha néha fáj is az igazság! A barátját felejtsd el mert ha véletlenül össze jönnétek az valószínű a baratsaguk rovására menne! 27/L
2013. jún. 11. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Bennem amikor feljöttek ilyen érzések, abban a pillanatban már nem tudtam megcsókolni a barátnőmet. Csak azért, hogy neki ettől jó legyen, nem tudtam megtenni. Annyi, hogy aki iránt én éreztem, az nem az a barátnőm legjobb barátja volt, hanem az én előző barátnőm.

Pár napig (jó sok napig) gondolkoztam, hogy majd elmúlik, ne siessem el a dolgokat. Aztán inkább szakítottam a barátnőmmel, nem érdemli meg ezt, hamarabb túlteszi magát majd rajtam. Így most itt ülök, nincs senkim, de legalább nem b*sztam át senkit, tiszta a lelkiismeretem.

2013. jún. 11. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ez csak egy olyan szokványos "fellángolás" ami idővel elmúlik? Próbálj a "másik" negatív dolgaira koncentrálni esetleg. Vagy ami másik jó megoldás: lépj le! A barátoddal szakíts a másikat pedig kerüld el. Idővel majd elfelejted. Hátha jön egy másik "lovag".
2013. jún. 11. 20:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazatok,van csak nekem ezt nehez elfogadni :( de koszonom szepen!
2013. jún. 15. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!