Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Igaz az, hogy részegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Igaz az, hogy részegen akár egy olyan csajjal is kavartok, akire józanon rá se néznétek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nah, ez a kérdés pont jókor lett kiemelve! Előbb rendesen becsicsentettem és pont az egyik ismerősömre gondoltam, hogy milyen jó lenne most vele. Már majdnem felhívtam, de szerencsére nem tettem meg. Elképzelhető, hogy ha többet ittam volna felhívtam volna őt. Normál állapotban ez eszembe sem jutna, mert kifejezetten undorodom tőle, tehát a kérésedre válaszolva, igaz!
2013. jún. 26. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es vagyok megint.

Egyébként, ez az ember jelenlegi érzelmi állapotától és hangulatától függ, tehát azért valamilyen színte mégsem igaz. Én jó ideje nem találom a szerelmet, pedig rengeteg nővel együtt lehetnék, de nem látok bennük semmi pozitívat, a magány pedig elég rossz érzés, szóval ilyenkor hajlamos az ember az alkohol befolyása alatt hülyeségeket csinálni.

21/F

2013. jún. 26. 22:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Igaz:-)
2013. jún. 26. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!