Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem elkeseritö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem elkeseritö hogy ennyi meleg van?

Figyelt kérdés

Semmi bajom a melegekkel( igaz, nem értme hogy vonzodhat valaki a saját neméhez, de örülök neki hogy nem tudom) nem nézme le öket, és semmi:) Csak egyszerüen elkeserit hogy az átlag szerint minden egy férfira jut 5 nő (mivel a nők ugye többen vannak) és hogy még ezek közül a férfiak közül is csomó meleg van. Kis városban élek, és itt is feltudnék sorolni nagyon sok meleget. Miért vannak enyien? vagy van aki "divatbol" az? Vagy némelyik ilyen nyeszlett, girhes fiuka csak azért homoszexuális mert a nőt képtelen lenne "megvédeni"?

Olyan sok jóképü meleg van. nem birom felfogni:)

#homoszeuális
2013. jún. 11. 16:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%

jaj,kedves kérdező,már bocs,de nehogy már a heterókat kelljen sajnálni,azért,mert nem kaphatják meg a melegeket.

Most komolyan?Belegondolsz abba,amit írsz?

A heterók ismerkedhetnek utcán,bárhol,mert mindenki azt hiszi rólad,hogy heteró vagy.

A melegeknek jóval nehezebb ismerkedni,és a választék is kisebb 10szer kisebb kb.

Nem attól meleg valaki,hogy milyen a testalkata.

ismerek olyan vékony egyedet is,aki baromi agresszív és simán nekimenne egy tőle 3szor nagyobb embernek is.

A melegek között is sok az átlagos,sportos,izmos férfi.

Csak róluk nem gondolják,mert azt hiszi,hogy a melegek lányosak.

Olyan is van,aki pedig tök nőies,törékeny alkat mégis heteroszexuális.

A melegek között is vannak jóképűek,csúnyábbak is.Ez is valami kitalált hülyeség,hogy minden meleg pasi szép.

Annyi a különbség talán,hogy a melegeknél nagyobbak az elvárások.

Lehet valaki a világ legjóképűbb pasija,aki sok lánynak tetszene,ha egyszer nem a lányok izgatják fel,akkor nem.

És lehet valaki bármennyire ronda még akkor is heteró marad,ha az.Max elégedetlen lesz magával.

Annyi ilyen hülyeséget terjesztettek már el,hogy meg sem lehetne számolni.

A divat nem befolyásolja a szexuális irányultságot.

Amit te látsz,azok heteró csajok,nem leszbik,akik így akarják felhúzni a pasikat,mert viszket nekik,ez az igazság.

De ha már minden áron divatnak kellene tekinteni a szexualistást,akkor nézd meg,mit látsz?

Én ma az utcákon csak heterókat látok,akik reklámozzák magukat.

A szexualitás nem divat,inkább a párkapcsiolat mutogatása.

Sokan azt hiszik,hogy attól mások szemében ők jobbak,hogy nekik van párkapcsoltuk,illetve,hogy irigylik őket.

Nem minden ember vágyik tartós kapcsolatra.De akik igen,azok sem folyamatosan,náluk is vannak időszakok,amikor változnak.

2013. nov. 1. 05:02
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy,hogy miért léteznek?

Marha egyszerű.Nem is értem másoknak ez alapból,hogy nem jut eszébe.

Egyik fajtája a védekezésnek a túlszaporodás ellen.

Egy faj,akkor mutat stabilitást,ha se a kihalás,sem a túlnépesedés veszélye nem fenyegeti.

Másrészt pedig hasznosak is a melegek,nem csak ebben,hanem abban is,hogy javítják a populáció minőségét.

Ezt úgy képzeld el,hogy pl vannak olyan heteró emberek,aki k bár szaporodóképesek,nincs semmi olyan szervi bajuk,ami gátolná ezt,alkalmatlanok az utódaik gondozására.

Az ő gyerekeiket felnevelhetik gyereknevelésre alkalmas melegek.

Vagy pl nézd azt,hogy ha valakinek van egy meleg testvére,és esetleg történik valami baleset a heteró szülőkkel,akkor a meleg testvér pl nagyobb eséllyel fogja vállalni a gyerekek felnevelését,mint egy heteró testvér,mivel annak nagyobb eséllyel vannak sajátjai,akik mellett nem tud vagy akar máséval foglalkozni.

Ez tudósok így látják,hogy evolúciós szempontból egy előnyös tulajdonság,javítják a populáció minőségét azzal,hogy nem szaporodnak,hanem saját utód helyett ,inkább a testvérek gyermekeit segítik.

2013. nov. 1. 05:12
 13/23 anonim ***** válasza:

kb ahhoz lehetne hasonlítani,mint a vérben lévő alkotók.

A vörösvérsejtek a mondjuk a heterók,nekik más a feladatuk,mint a fehérvérsejteknek,akik legyenek a melegek.

De mindkét alkotó fontos szerepet lát el:)

És akkor a vérlemezkékről nem is beszéltünk:D

2013. nov. 1. 05:15
 14/23 anonim ***** válasza:
18%

Én nem szeretem a melegeket, sőt, utálom őket, de ettől még nem érdekelnek, csak engem hagyjanak békén!

És a kérdésedre válaszolva tényleeg elég elkeserítő, valahogy ez a genetikai dolog nekem bűzlik valahonnan, gyanúsan túl sok meleg van, főleg a gyerekek körében. Kis 15 évesek írogatják ki hogy leszopna egy másik srácot, 15 évesen, ez a legszomorúbb az egészben. Innentől fogva nekem ne magyarázza be senki hogy ez genetikailag van így, érhette a srácot egy trauma, vagy akármi, nyilván van olyan aki úgy született hogy nem tud a nőkhöz vonzódni, oké, nincs gond, ismerek is olyat. Viszont mikor a 13 évesek leírják hogy a szüleiknek bevallották hogy ők melegek és válaszul kaptak egy kiadós pofont, vagy bezavarták őket a szobába, ott nem a genetika a ludas. ÉS egyre többen. A legviccesebb az egészben meg az hogy még biztatják is őket hogy legyenek melegek, és természetes dolognak tartják hogy egy gyerek meleg legyen.

Szomorú!

(Na jöhet a 0%) Elnézést ha trágárkodtam, vagy megsértettem bárkit is, de úgy gondolom demokráciában élünk.

2014. ápr. 26. 23:58
 15/23 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó!

Semmiféle trauma nem tudja megváltoztatni egy ember szexualitását,nem tudom te ilyet hol hallottál.

Ez nem egy negatív dolog.Trauma után az emberek depressziósak,tébolyultak,lelki nyomorékok lehetnek.

Azért van sok ilyen korú,akiket te írtál,mert nekik ez már nem olyan idegen dolog.Értesültek róla.Míg egy idősebb embernek ez még a maga korában magának is fura volt,mert nem tudott róla sehonnan tájékozódni.

Ma már egy meleg tini infókat gyűjthet bárhonnan ezzel kapcsolatban.

A valóság az hogy jóval több meleg van,mint amennyit észreveszünk vagy amiről tudunk.Ez egy természetes dolog,mikor az emberek nem félnek annyira már őszintébbek.

Nem tudom ezen mit kell csodálkozni.

A melegek kevesebben vannak,szóval nekik nehezebb válogatni,párt találni,keresgélni,pláne,hogy nem is tudod kiből választhatsz.

Szerintem az az elkeserítő,hogy ilyen buta kis libák ide jönnek "sajnáltatni"magukat,hogy mennyi meleg van?

Mert nekik nincs elég választék?Vagy mi?Bárhol találsz egy diszkóban ilyen tucatheterókat,csak lehet túl válogatós vagy.

Ezeknek az kellene,hogy mindenki hozzájuk vonzódjon.Pfff.

A lényegtelen,hogy most genetikai vagy hormonális,mindenképpen olyan dolog,ami belülről fakad.Tehát kívülről,környezet hatására nem befolyásolható.

Hiába mondod vkinek,hogy érezzen izgalmat,ez nem rábeszéléssel történik,ösztönös,érzed mihez vonzódsz.

2014. ápr. 27. 00:14
 16/23 anonim ***** válasza:
27%
Mindent ki lehet magyarázni, de engem nem etetsz meg ezzel. Bocsi!
2014. ápr. 27. 00:20
 17/23 anonim ***** válasza:
30%

"Biztatják"

Nem biztatják,hanem elfogadják.

Nem tudom hány éves vagy,de gondolom olyan 15 körül lehetsz.

Egy szülő sem biztatja a gyerekét semmiféle szexuális dologra,mert ez egy genetikai program,idővel a gyerekek,10-12 éves kor körül már érdeklődnek a szex,szexualitás iránt.És jó ha tudják,hogy vannak felnőttek akikkel erről nyíltan beszélhetnek.

A szexualitás nem a szocializáció része,mivel ha egy lakatlan szigeten éltél volna,ott nőttél volna fel akkor is lennének szexuális vágyaid,de pl nem ismernéd a civilizációt.

A szülőnek nem dolga biztatni,mert lényegtelen,mert a gyerekből egyszer felnőtt lesz és maga,önállóan fog élni.

A szülőnek az a felelőssége,hogy felvilágosítsa a gyerekeket a szexről,a biztonságról,stb.

2014. ápr. 27. 00:21
 18/23 anonim ***** válasza:
37%

Nézd,menj el egy pszichológushoz vagy menj el egy bolondok házába,pszichiátriára,ott fogsz látni traumát élt embereket és fogod látni,hogy mit jelent ez a szó.

Ha elfojtanák vagy nem beszélnének róla az lenne a nagy "trauma".

De ha nyíltan beszélnek a dologról,akkor a gyerekből egészséges felnőtt lesz,aki tisztában van azzal,hogy hová tartozik.És nem lesz belőle vmi látens gyerekes apuka,aki majd 30 évesen pasikat fog dugni a felesége háta mögött.

Szerintem ez a beteges.

Ha a meleg heteróként akar élni vagy annak látszani,az beteges.

2014. ápr. 27. 00:25
 19/23 anonim ***** válasza:
93%

Én nem megetetni akarlak.

Tőlem okosabb,értelmesebb emberek,akik tudod foglalkoztak is ezzel szakmai szinten,kutatásokkal,tesztekkel,vizsgálatokkal már elmondták a véleményüket a dologról.

Ez nem egy olyan dolog,hogy ez a te véleményed,ez olyan,mintha az mondanád,hogy szerintem a 0-ás vércsoport nem adható minden embernek,mert téged ezzel nem etetnek megXDD

Ennek a témának van egy objektív megítélése,attól,hogy te ezt nem ismered attól még van.És tájékozatlan vagy.

Ha ennyire érdekel a téma,olvass szakkönyveket,ne itt akarj megtudni információkat olyanoktól,akiknek lövése sincs a dologról.

2014. ápr. 27. 00:29
 20/23 anonim ***** válasza:
89%

Alapvetően pedig minden emberi tulajdonságot a genetika határozza meg,valamilyen részben.

A genetikában még nagyon sok olyan terület van,amire nem találnak választ.De az nem azt jelenti,hogy nincs.

2014. ápr. 27. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!