Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lámyok, válaszolnátok? (vagy akár fiúk is)
Milyen színű a hajatok és a szemetek,esetleg azt is,h mi jön be nektek az ellenkező nemnél?
A korotokat is. :D
vagy akár fiúk:
19/F sötétbarna haj sötét szem (+kreol bőr)
nőben kb ugyan ez a latin típus az ideálom, de bármi más is szóba jöhet ha megfog benne valami:)
Világosbarna haj, kékes-zöld szem.
Ellenkező nemnél mindegyik bejön csak a vörös haj nem. :)
18l
Barna haj barna szem. :)
Fiúknál sötét haj (lehetőleg rövid),és a szem az teljesen mindegy, hogy milyen.:))
18/L.
fekete haj,kék szem.
srácoknál mindegy, szőkéket nem szeretem annyira.
20/L
Szőkés barna kék szem 15/L
Bejövős: szőke, szőkésbarna, barna(arany barna szemmel a legjobb, de mindenféle képen világosabb legyen a szeme a hajától), fekete nem jön be csak kék/zöld szemmel. A szem szín tök mind1 a szőke beütésűeknél csak a szivárvány hártyát körülvegye egy, a szemszínnél sötétebb vonal(amit sikeresen mindig elfelejtek, hogy minek hívják) képet linkelek: [link]
Zöld szem<3 haj mindegy csak ne vörös
En szoke haju barna szemu vagyok 17/ L
Szőke haj, kék szem, ellenkező nemnél meg bármi bejön, nem a haj és szemszínnel vagyok elfoglalva.
Bár van pár nagyon szép ginger csaj (vörös haj meg ilyen kis szeplős) aki bejön, de igazából mindegy.
kék,szőkésbarna
és a fekete (vagy sötét hajú) fiúk tetszenek általában:) szem mindegy
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!