Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanság miért van minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanság miért van minden csaj ráállva a néger, cigó vagy éppen latin típusú, sötétbőrű, sötéthajú, barna szemű fiúkra? Ha nekem zöldeskék szemem, világosbarna hajam és fehér bőröm van, már a kutyának sem kellek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 22:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

én amikor először ismertem meg a barátomat egyszerűen beleszerettem abba ahogy beszél velem és mosolyog mindig mosolyog

semmit nem néztem rajta mert egyszerűen nem volt kiábrándító a stílusa másokkal

aztán megszereztem :D

2013. jún. 10. 22:23
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Ha élőben is ilyen passzív-agresszíven adod elő magad, mint itt, akkor van egy jó hírem: nem a kinézeteddel van gond.
2013. jún. 10. 22:24
 13/21 anonim ***** válasza:
89%

Mi az, hogy MINDEN csaj? Bírom az ilyen kis önjelölt okostojásokat. Térj már észhez!

Nem a színeid miatt nem kellesz senkinek, hanem a viselkedésed miatt. Szerintem.

(btw. nekem volt már szőke hajú, kék szemű barátom is)

2013. jún. 10. 22:25
 14/21 anonim ***** válasza:

mégis mi alapján tudja eldönteni az ember, hogy akar-e ismerkedni? te egyből a lányok lelkét veszed észre?

nekem speciel csak azért nem fog megtetszeni senki, mert kreol. eddig minden barátom világos hajú, kék szemű volt, de ez se jelent semmit, nem a színük szerint válogattam őket.

2013. jún. 10. 22:29
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Menny szoliba,fekete cipőboxal kend be a farkad,tegyél be barna kontaklencsét,fesd be a hajad és máris lesz csajod.
2013. jún. 10. 22:34
 16/21 A kérdező kommentje:
blöki, csak nem azért fog szeretni a lány, aki valójában vagyok ez itt a baj, akárcsak a prostizással, szerelmet nem lehet sajnos megvenni. :(
2013. jún. 10. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:
én nem vettem észre ilyet. szőkevagyok viszonlag sötétebb bőrrel (nyáron, télen én is hullafehér vagyok) és zöld szemmel. nyugi a szépszemű fiúk sose mennek ki a divatból :D
2013. jún. 10. 22:37
 18/21 anonim ***** válasza:
25%
Engem tutira nem fertőzött meg semmi,de számomra igenis fontos a pasi megjelenése már amellett,hogy barna legyen.Ilyen dolgok nem felháboritóak mert szerintem neked is számít az,hogy milyen a külseje egy csajnak.Nemde?
2013. jún. 10. 22:40
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
Az a baj h ti akik kiírják ezeket a kérdéseket annyira sarkítotok,általánosítotok h az már szinte fizikailag fáj.
2013. jún. 10. 22:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem (leginkább a cigányos változatot) - hát, ők tudják...De, hogy ne csak a csajokat szapuld, sok pasinak a kreol bőrű, fekete hajú lányok tetszenek, minden második nő kb így akar kinézni, és így is néz ki...22/L
2013. jún. 15. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!