Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Az őszinteség vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az őszinteség vagy a csajozós szöveg a tetszetősebb?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban akire csak most figyeltem föl.(idén jött)

Utolsó hét van,szóval most kell akcióba lendülni,ha szeretnék is tőle valamit.

Arra gondoltam,hogyha legközelebb látom,akkor odamegyek hozzá,és megmondom neki hogy felkeltette az érdeklődésemet és szeretném megismerni.

Sajnos a csajozós dumákhoz nem értek.:(

Szerintetek lehet esélyem ezzel a módszerrel?

17/F

2013. jún. 10. 19:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ja... Mióta szakítottunk nőgyűlölő lettem. :D

Nemám:D

Na de kérdező őszinteséggel arra fogsz menni, hogy beijed a csaj. Valamennyire érthető is, derült égből villámcsapásként éri egy vallomás, aztán egy utcányira elkerül onnantól minimum. Szédítsed, csavard el a fejét, legtöbb esetben ez a nyerő.

2013. jún. 10. 19:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Tudom hogy azt kène,de a maradék 4 napon ezt elég nehéz lenne összehozni..
2013. jún. 10. 19:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Az őszinteséggel kitörölheted..
2013. jún. 10. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:

A csajozós szövegeket annyira rühellem, hogy kb. feldughatják a s*ggükbe. (már elnézést :$)

Az őszinteség lehet csakis a nyerő, DE ha olyan "köszönöm, hogy hozzád szólhatok" típusú a megnyilvánulása, akkor nem kérek belőle sem, köszi.

2013. jún. 10. 20:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Minden csaj azt mondja, hogy az őszinteség, nekem még sose jött be. Csak csajózós szöveggel tudtam hódítani. Az kel nekik akármennyire tagadják.
2013. jún. 10. 20:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Mindig az a szöveg, hogy az őszinteség kell nekik... a lassan 25 évem alatt, ez soha nem jött be. :D Nem véletlenül vagyok egyedül. Tudom, hogy kb semmit nem ér, ha az ember tényleg őszinte, viszont nem érdekel, mert csak azért, hogy ne legyek egyedül, még nem fogom megtagadni önmagam. Sajnos nálam az őszinteség a kapcsolatok felett áll...

Az emberek nem szeretik az őszinteséget, mert általában nem azt hallják ilyenkor, amit hallani akarnak...

2013. jún. 10. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:
hova jársz suliba?:)
2013. jún. 11. 18:13
 18/18 A kérdező kommentje:

Városmajor

Budapest

2013. jún. 11. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!