Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deríthetném ki, hogy barátnőm cigány e vagy sem vagy van e benne cigány vér?
Figyelt kérdés
Szerintem nem cigány. De rengeteg ember megkérdezi aki nem ismeri, hogy nem e az. Én tőle nem kérdeztem meg konkrétan.
UI.:Azt, hogy most cigány e nem tudom jelentene nekem problémát.
2013. jún. 10. 19:14
11/36 anonim válasza:
Xeno, te is így beszélsz, akkor te is az vagy?:D Egyszer mondtad, hogy neked sötétbarna a hajad... hm.
12/36 anonim válasza:
legnagyobb jellegzetesség a szemgödör barnasága, a szem alatti rész színe eltér az arc színétől
13/36 anonim válasza:
Az hát. Nem vagyok én csak nyolcadrészt, mégis megkaptam már, mert a szemszín örökletes egy ágon sajnos, a hajam meg csak sötétbarna, de befestem feketíre, kis szolizás aztán megyek a jegyzőbácsihó.
14/36 anonim válasza:
Hülyeség ...
Magyarok is szeretik a mulatóst.... meg ritmus érzék ....cöh k-a okos vagy,
Egyszerű :Szüleit megnézed , vagy 1 kereszt kérdéssel kideríted.
Pl : Te ha roma lennél mit tennél a rasszistákkal ,azokkal akik 1 kalap alá veszik a romákat?stb.
Gondolom a kérdező barátnője nem úgy beszél.
ui: Ha normális, a családja is , nem az a cigánytelepi fajta, akkor nincs gond vele.
15/36 anonim válasza:
Kérj egy családi fotót, ha nem férnek rá, az már nagyon gyanús
16/36 anonim válasza:
Nézd meg a mellbimbóját, vagy a nemi szervén az érzékenyebb, belső bőrt... ha az sötétebb, lilásabb, akkor cigó. Ha rózsaszín, akkor valószínűleg nem.
17/36 anonim válasza:
etes vele dohányt és lődd le utána pedig nézd meg belülről és végül hívd ki a mentőket
18/36 A kérdező kommentje:
14. Normális lány és komolyis. Igen ne jelentene problémát ha az lenne. Csak folyton ezt kérdezik tölem és valahol rosszul esik ez" hogy szinte azt mondjak hogy cigany a baratnom "
2013. jún. 10. 19:30
19/36 anonim válasza:
Nem és kész, ennyi a válasz :)
20/36 Pretty_Fighter válasza:
Mi lenne,ha megkérdeznéd tőle?-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!