Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » BME-n tényleg jobbak a pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BME-n tényleg jobbak a pasik, mint a többi egyetemen, vagy ez csak egy urban legend?

Figyelt kérdés
Minden ismerősömtől ezt hallom, akár BME-s, illetve nem BME-s hallgatóról van szó, hogy az átlagosnál több és jobb a pasik és minőségük aránya. ;)

2013. jún. 10. 00:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

"én úgy hallottam, hogy a Corvinus-os pasik jobbak"

A közgazdász pasinak számít? Én totál azt hittem, hogy nekik csak a pénzre áll fel.

Budai kampusztól elnézést.

2013. jún. 10. 01:38
 12/30 A kérdező kommentje:
:D A sztereotípiák..
2013. jún. 10. 01:54
 13/30 Ivan Iljics ***** válasza:

Rendesebbek az biztos.

Nagy számok törvénye alapján sok jó pasinak kell a BME-re járni, nem?

2013. jún. 10. 02:19
 14/30 anonim ***** válasza:
Itt vagyok a BME-ről, nem vagyok meleg, de sok a pasi, biztos sok a jó is köztünk:D
2013. jún. 10. 07:48
 15/30 ivilicious ***** válasza:
56%
sztem meg tuti a közszolgálati egyetemesek a legjobb pasik :D:D
2013. jún. 10. 08:52
 16/30 A kérdező kommentje:
A három kedves utolsó válaszoló közül, az utolsó választ nem tudom megerősíteni, mert ugye lehet, hogy az NKE-sek jó állóképességű, kigyúrt hapsik, de ez még nem egyenlő azzal, hogy jó, nem? :D De érzek fantáziát a válaszban mindenképp.
2013. jún. 10. 09:13
 17/30 ivilicious ***** válasza:
31%
meg fegyelmezettek! szexik :D
2013. jún. 10. 09:14
 18/30 anonim ***** válasza:

Én BME-s lányként úgy látom, hogy egyáltalán nem jobbak a pasik, mint az utcán vagy bárhol máshol, sőt! De mivel sok pasi van, azért lehet válogatni :-)

És ezt most ne úgy értsétek, hogy bővelkedek a pasikban, mert évek óta tartó kapcsolatom van, a párom is BME-s.

2013. jún. 10. 09:23
 19/30 anonim ***** válasza:
Nekem most egy BME-s srác tetszik, ÉPK-ra jár :$
2013. jún. 10. 11:12
 20/30 anonim ***** válasza:
50%

"sztem meg tuti a közszolgálati egyetemesek a legjobb pasik :D:D"

A bunkó katonák és sünök? Na ne már! Az erőszakszervek?

2013. jún. 10. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!