Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néger lány mint barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néger lány mint barátnő?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy nem rasszista kijelentésből írtam, csak, hogy ha azt írom fekete sokan félreértik (hogy mi a haja fekete? nem értem:D) stb.

Nagyon vonzódom az ilyen lányokhoz, sajnos Pesten nem sokan vannak de lehet ki megyek külföldre egy időre és ott szívesen megismernék egy ilyen lányt. Mik a tapasztalataitok velük szemben (már ha van)? És nehezebb őket kielégíteni? Mert hallottam, hogy a feketéknek nagyobb szerszámuk van. Lehet pletyka csak kérdem. Rasszista vagy humoros válaszoktól kíméljetek légyszíves.

2013. jún. 9. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy nincs kizárva. Nem vagyok rasszista.
2013. jún. 9. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én is gondolkoztam ezen már én kipróbálnám csak hát ilyen korú mint én nem hiszem hogy sok van az országba 17/f ha netán van itt egy írjon
2013. jún. 9. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs velük semmi bajom. Simán benne lennék. Viszont nekem egyszerűen nem tetszenek. Persze biztosan tudnál mutatni olyat aki szép és szexi, de többség nekem nem jön be.
2013. jún. 9. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A punci elég jól idomul a párjához. Tehát attól nem kell félned, hogy átlagos európai szerszámmal (12..15cm) problémáid lennének. Ami inkább: a kulturális különbség. Ha együtt maradtok, milyen lesz a gyerek, hová ereszt gyökeret? Egyébként kellő tisztelttel egymás kultúrája iránt nagyon jó is lehet. Sok sikert!
2013. jún. 9. 18:40
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Barátnőm is néger, könnyű kielégíteni.:)

17/L

2013. jún. 9. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én se vagyok rasszista, de én valamiért félek a néger csajoktól :D
2013. jún. 9. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Én sokáig úgy voltam vele, hogy csak magyar lány jöhet szóba, de az az érzelmi és szellemi nihil ami a magyar nőket jellemzi kezd meggyőzni arról, hogy te csinálod jól. Egy külföldi csajban talán a nullánál kicsit több emberi érték lakozik.
2013. jún. 9. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
Örülök, hogy azért csak sikerült egy rasszista beszólás, csak épp a magyar lányok felé. Köszönjük az általánosítást!
2013. jún. 9. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
hat en felver vagyok de emhiszem h barmiban mas lennek mint a magyar lanyok :D kinezeten kivul persze :D
2013. jún. 12. 23:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen bevállalnám! Nekem tetszenek.

Pasi vagyok.

2013. jún. 16. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!