Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha a női lábakra izgulok fel?
Freud sok minden mas butasagot is mondott, ami az okoskodas kategoriaba tartozik es a hatsojabol huzott elo. Az aszexualitas is normalis, csak a legtobb ember nem tudja elkepzelni az eletet szex nelkul es ezert gondolja abnormalisnak.
Kerdezonek: A noi labakra felizgulni teljesen normalis (altalaban 3 nagy kategoria van, a labas, a segges es a melles ferfi. de vannak kisebb kategoria, most h egy extrem esetetet emlitsek, valaki a fulcimpakra izgul fel, de mind normalis, izles kerdese)
Az viszont h konkretan a labszagara vagy kivancsi..erdekes. de nem gondolnam cikinek, egyszeruen valami - valoszinuleg - gyerekkori oknal fogva ez lett az izlesed.
A szagok a párvasztásban nagyon fontosak. Pl.: A kutya szimatot vesz a párja hátsójáról. Az ember álltalában a hajról ítél de a lábszag is normális! Bár a nők kicsit perverznek tarthatják...
(Férfi vagyok szerintem nem ciki)
Szerintem is túl van misztfikálva az egész, Tök normális vagy. A szexuéaitás nagy mértékben épül a akiváncsiságra és tapasztalásra. Egy szép női láb nagyon izgató tud lenni.
A megszagolás meg csak kiváncsiság. Semmi rossz nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!