Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti milyen lányokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti milyen lányokra mondjátok azt, hogy "k*rva jó csaj"?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
azt aki nem csak külsőre szép, hanem belső is gyönyörű..
2013. jún. 9. 17:24
 2/12 anonim ***** válasza:
pontosan! :) (ha ilyen vagy írhatnál, ritka kincs az ilyen)
2013. jún. 9. 17:24
 3/12 anonim ***** válasza:
[link] (ha a személyisége is tetszik valakinek azt nem szokásom le 'k.rvajocsajozni')
2013. jún. 9. 17:25
 4/12 anonim ***** válasza:
aki k*rva jól néz ki
2013. jún. 9. 17:27
 5/12 anonim ***** válasza:
3.nak mondanám, hogy én az olyanokat dugni valónak hívom inkább
2013. jún. 9. 17:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, kire mondják, én ezt már visszahallottam magamról,dehát mindenkinek más tetszik....

szerintem pl tök átlagos vagyok, valakinek szép, de biztos van, akinek csúnya... ezt nem az én dolgom eldönteni :D

És mint tudjuk, a fiúk nem mindenben értenek egyet egymással :D

Szóval ez a "jócsaj-kérdés" örök vita marad :D

2013. jún. 9. 17:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a k*rva jó. Valakinek a szőke, valakinek a fekete. Nincs közös k*rva jó.
2013. jún. 9. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:

A 6-os válasz nem is olyan burkolt önreklámozás :P

Most azt várod, hogy majd rádírnak?

Bár, ne aggódj, vannak olyanok, akiknek elég, ha annyit írsz h lány vagy és máris rádírnak...

2013. jún. 9. 17:34
 9/12 anonim ***** válasza:
A kérdés nem az volt, hogy ki az akit mindenki k.rvajocsajnak hív hanem az, hogy te ki hívsz k.rvajocsajnak.
2013. jún. 9. 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát az akkor különféle felsorolások lennének. Mi abban a jó, ha mondjuk 51%-osnak a fekete hajú kis mell a k*rva jó amíg a 72%-os a szőkét nagy cicikkel és jön a következő a vörös hajú magas csajokkal. Ebből mit szűr le? Na mit kedveske? Hát azt, ha nem jöttél még rá!
2013. jún. 9. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!