Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
öngyilkos akarok lenni :' ( ez olyan rossz nekem. Hogy tudnám magam túltenni rajta? :'/
Örülj neki, hogy tőled legalább bocsánatot kértek.
Anno velem is volt ilyen helyzet, mindenki tudta, hogy szerelmes vagyok az egyik lányba és egyszer pont az egyik osztálytársammal előttem smároltak és rajtam röhögtek, hogy milyen szarul esik nekem.
Keress egy másik lányt, akár interneten és ismerkedj. Ismerj meg új embereket, új lányokat; hidd el jobb lesz.
Ha pedig mégsem, akkor ott van a pszichológus vagy a pszichiáter. Bár ahhoz persze anyuéknak mélyen a zsebükbe kell nyúlni, hogy normális ellátásban részesülhess.
Ne légy öngyilkos ,nem ér annyit!
Elmondok egy storyt okulj belőle!
Nagyon beleszerettem az egyik osztálytársamba ,mindkét barátnőm tudta.Egy szép nyári nap volt épp a városba készültünk csavasrogni amikor a srác megkérdezte tőlem,hogy az egyik barátnőmnek van-e valakije?Azt hittem ott helyben elájulok(el tudod képzelni?)Aztán összejöttek,a szivem szakadt meg.Majd szakítottak én meg vigasztalhattam.Megírtam neki pár hét múlva,hogy mit érzek...nem jött soha válasz..az élet elsodort egymás mellől,a barátnőim is lemaradtak...pár év múlva a másikkal találkoztam,beszélgettünk elszolta magát és így derült ki,hogy volt levél csak ő nem adta oda,sőt nemsokára ők összejöttek...
Na?Ez milyen szitu?
Így 20 év távlatából is görcsberándul tőle a gyomrom és még mindig fáj!
De ha ez akkor nem történik meg most nem volnánk már 16éve szerelmesek a férjemmel.
szóval nem éri meg az öngyilkosság mert mindenkinek van mit vesztenie.
Nem olvastam el h miket írtak eddig!
Számold össze h hányan szeretnek ha nem jön össze az 5 akkor just do it.
Csákány!
Élsz még? :)
Szerintem ez nem ok az öngyilkosságra. Mondok okot: ha kitesztelten képtelen vagy lánnyal kapcsolatba kerülni, holott elemi igényed van rá. Azaz egyetlen kapcsolatot sem tudsz kialakítani, és minden emberileg lehetőt megpróbáltál már. Na az ok. Ez nem.
Próbálj meg valami értelmeset csinálni. Építs terepasztalt, írj novellát, kajakozz, vagy bármit, ami valami csinálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!