Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok lenne nalatok eselyem ilyen kulsovel?
2013. jún. 8. 23:10
11/24 anonim válasza:
#10-es válaszoló, ahogy írod, hogy "Szívesen csapkodnám a hímvesszőmet az arcodhoz"
...már percek óta ezen röhögök, bele is könnyeztem. :'D
12/24 anonim válasza:
Torzít a kép? És direkt két férficickót torzított rád?
13/24 anonim válasza:
Hát ezen én is szakadok..
Amúgy kérdező nincs veled probléma. N
14/24 anonim válasza:
Nem lenne veled baj a dús szemöldöködet lászámítva. Éppen ezért kár érted, hogy ilyen h*lye vagy és nyilvánosan képet teszel ki a netre.
20l
15/24 anonim válasza:
10-es vagyok
Nem akartam vulgáris lenni nehogy kitiltsanak.Amúgy meg nem gond a vastag szemöldök, ezzel együtt is vonzó a srác.(Ha érdekelne egy 23 éves fiú, nyugodtan írj privit :P )
18/24 anonim válasza:
Megfordíthattad volna a képet, de szerintem tetszetős arcod van, és legalább kedves is, nem majomkodós.
17/L
20/24 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. :) Jól áll neki a mosoly!
Ha Te vagy, megírnád, hány éves vagy?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!