Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy srácnak jó a humora, de nem néz ki valami jól, van esélye?
Ez elég tág fogalom, hogy nem néz ki valami jól.... Mindenkinek más tetszik. Nekem nagyon bejön, ha egy férfinak egészséges humora van. Van erre egy jó mondás: nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik."
Én pl. nem vagyok külső centrikus. Sőt, nem is igazán tetszik, ha egy férfi ugy mond szép. Férfias férfiak tetszenek.
22L
Régen dugig tele voltam pénzzel, baromi jó humorom volt, de nem néztem ki valami jól. Nem tudtam becsajozni.
Azóta a családom elszegényedett, a humorérzékemből sokat veszítettem, viszont már jobban nézek ki, és tudom is hogy jó pasi vagyok. Most úgy kell őket levakarni, mint a mesében!
A jó humor vonzó, de önmagában nem sok, ha valami miatt amúgy is csak barátnak kellenél!
of course!
a külső csak első benyomásnál számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!