Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZerintetek a külsőmmel és a belsőmmel fogok tudni találni valaha párt úgy, hogy ez a véleményem?
-Nem állítom, h egy kedves férfi esélytelen a nőknél, de egyértelműen hátrány. A legfontosabb nektek nem ez, hanem a külső. Nem hiszem, h a pasid ne lenne jóképű.
-Mert a lányoknak arra kell a pasi, h irigyeljék miatta a barátnők. Azt pedig legegyszerűbben úgy lehet elérni, ha minél jobban néz ki. Ugyanolyan kellék számukra, mint egy táska v egy cipő, azoknál is az számít, h szép legyen.
-Rendszeresen hallani olyan megnyilvánulásokat lányoktól, h mennyire irigyek a barátnőjükre, mert annak ilyen meg olyan jóképű pasija van. Olyan is gyakran előfordul, velem is már többször, h akár össze is jönne egy lány egy sráccal, de visszatartja, h mit szólna a környezete egy ilyen ocsmánysághoz.
Noydra:
Attól, hogy irigyek a bnői a küllemére, még a csaj nem feltétlen ezért van vele.:)
Amúgy meg aki ilyenért nem jön össze veled, az annyit is ér...
-Dehogynem, pontosan azért. Akkor pedig minden lány ennyit ér.
-Lehet h számodra csúnyácska, a barátnőd számára viszont egy félisten. Bár ez nem valószínű, mert majdnem minden nőnek ugyanazok a férfiak tetszenek. Esélyesebb, h egyszerűen csak kamuzol, esetleg elhallgatsz vmit, pl. h a srác gazdag. Valamiért ugyanis a valóságban soha nem látni ilyen párokat. Ráadásul a belső tulajdonságok, amiket felsoroltál, ugyancsak negatívumok a nők szemében.
- Minden lány felszínes és csak a külső fontos nekik.
-Minden lánynak csak a jóképű vagy izmos vagy pénes pasik kellenek, az átlagosak és a csúnyák így jártak.
Olvasd el a nevem.
Nem hiszem el, hogy még mindig van olyan idióta, aki csak erre képes. Szánalmas.
Csak pár választ olvastam el, és nem annyira ertem mi folyik itt. Dw azert valaszolnek.
En egy 17 eves lany vagyok es 2 éve vagyok együtt a barátommal aki alacsony es nem is egy felisten, sot nem is #swag meg mittomen, van egy kis pocakja es egy bnom sem irigy ram, nekik magas es izmos pasijaik vannak. Nekem mégis a barátom kell csak es nem erdekel hogy ki mit szol a kapcsolatunkhoz. Es rengeteg ilyen lany van meg, ugyhogy amit irtal mind huyleseg.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!