Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Srácok, ti hogyan reagálnátok arra, ha egy csaj felvenne benneteket msn-re, de nem mondaná el ki ő, csak annyit, hogy egy suliba jártok? Persze előbb-utóbb leleplezné magát, de előtte csak meg akarna ismerni. Ti szóba állnátok vele, vagy tiltás egyből?
Barátnőm ezt tervezi, és folyton tőlem kérdezgeti, hogy jó ötlet-e, de én nem tudok a férfiak eszével gondolkozni:) Ti mit szólnátok a dologhoz?
Ha a srácnak van esze akkor szóba sem áll veletek. Én biztos nem tenném. Honna tudjam hogy nem a haverjaim szórakoznak velem?
2009. okt. 8. 20:55
3/12 anonim válasza:
:D hát igen a 2.nak annyiban igaza van, hogy nekem is vannak elég idióta haverjaim akik képesek lennének ilyenre :D
Amúgy meg az elsönek is igaza van :D
Mondjuk én azért felvenném :D
2009. okt. 8. 20:59
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat srácok. A második válaszolónak teljesen igaza van, az "idiótább"(nem feltétlenül rossz értelemben) haverok képesek lehetnek ilyesmire...:)
2009. okt. 8. 21:01
5/12 anonim válasza:
Hát, én ezt megtettem. Egy helyes sráccal. Megszerettem volna őt ismerni, az osztályomba járt. Egy osztályba egy suliba, szerencsémre már nyolcadikosok voltunk. De miután elárultam neki ki vagyok, mert addig kérdezősködött.: Hogy nézel ki? Mikor születtél? stb... és a suliba folyvást folyton kérdezgetett, de nekem a fülembe jutottak a dolgok mert egyik osztálytársam aki jóba volt vele elmondta hogy halad az ügy! De végül elmondtam neki egy hétre rá, hogy kivagyok. Utána nem állt velem szóba! Nem hinném, hogy megérné! Ha komolyan gondoljátok! Vagy ha már elkezdtétek, és még nemtudja a neveteket! ne tegyétek! Én ezt tanácsolom! De ahogy szeretnétek:)
2009. okt. 8. 21:03
6/12 anonim válasza:
Hülyeség, ha nem küldene magáról képet az első beszélgetésnél felejtős kategória lenne nálam (mert benne van a pakliba h nemtetszik és akkor "időpocséklás" az eddig eltöltött idő rá msnen)
2009. okt. 8. 21:03
7/12 A kérdező kommentje:
Állj, állj, állj:D Én nem tervezem, hogy ilyesmit csinálok, legjobb barátnőm van belebuzulva a dologba, de tudtommal még nem vette fel a srácot::) Azért írtam ki a kérdést, mert ilyennel még nem találkoztam, és kíváncsi vagyok, mit szólnának a srácok ilyesmihez:)
2009. okt. 8. 21:07
8/12 anonim válasza:
Persze, szeretem az ilyen titkolózosdit :)
17/F
2009. okt. 8. 21:09
9/12 kolosszus22 válasza:
Először érdekes lenne, de ezt a nem mutatkozok be dolgot gyorsan megunnám és letiltanám a fenébe. Volt már egyszer ilyen, akkor egy dilis csaj megtudta valahonnan a számomat. Felhívott és beszélt pár szót, de nem mutatkozott be(ez már eleve nem túl szimpatikus), aztán később napi szinten többször csörgetett. Végül meguntam és a telefon számát automatikus elutasítási listára tettem. Azóta sem tudom, hogy ki volt ez az idióta.
22/F
2009. okt. 8. 21:41
10/12 anonim válasza:
Engem ha csak úgy felvesz valaki akkor felse veszem vagy ha felveszem akkor tiltom és törlöm. Kitudja ki az illetö és én már sokszor rászívtam ilyenre szóval az ilyenböl én nemkérek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!