Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25-30 év körüli férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 év körüli férfiak, nálatok van esélye egy 19 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem keresek párt, de az a helyzet, hogy sokszor voltam már olyan helyzetben, hogy a fent említett évükben járó pasik tetszettek meg, nem a saját korosztályombeliek. Arra lennék kíváncsi, hogy sok körkülönbség e ez és hogy egyáltalán gondolkodnátok komoly kapcsolaton egy ennyi éves csajjal. Kort is létszi!
2013. jún. 8. 07:44
 1/9 anonim válasza:
Nos, én lány vagyok, de az a véleményem, hogy az ilyen korosztályú pasiknak bejönnek az ilyen fiatal lányok. Nekem mondhatni két ennél sokkal idősebb férfi udvarol , udvarolt, 38 és 41 évesek....én vagyok 20, egyikőjük mér három éve kitartó...és őt egyáltalán nem zavarná a korkülömbség, a környezet véleménye, semmi...Mindkettőjük nagyon is komolyan gondolta a dolgot...Nekem is az idősebb korosztály a favorit, a jelenlegi párom is 31 éves...én most vagyok 20.
2013. jún. 8. 07:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi első :)
2013. jún. 8. 07:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Mivel egy 30-as,40-es pasit megfiatalít egy 20 év körüli lány és ezáltal új lendületet kap az ember,a legtöbb pasi jó néven veszi egy ilyen fiatal lány közeledését:) Norbi 36
2013. jún. 8. 08:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszene a dolog 35F
2013. jún. 8. 08:20
 5/9 anonim ***** válasza:
biztos hogy nincs, 31
2013. jún. 8. 08:53
 6/9 kranpusz ***** válasza:
Ha mindkét fél "kap" a kapcsolatból és nem csak "ad" akkor nem számítanak az évek.
2013. jún. 8. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen idős pasik csak ilyen korú lányokat akarnak!
2013. jún. 8. 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt nagyon nehéz általánosságban mondani, de nincs.

Már randiztam 18 éves lánnyal, és ő még picit gyerek, más az élete. Nekem nagyon fura lenne. Persze ez nem általános szabály, de nekem legyen min 22.

26/F

2013. jún. 8. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
25ként határeset. 30ként kizárt.
2013. jún. 8. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!