Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megérti hogy mi a szitu? Ha még is megkeres akkor mit mondjak neki?
Van egy srác,egy évvel idősebb nálam és ugyanabba a suliba járunk.Gólyaavató után bejelölt iwiw-en,láttam h egy suliba járunk azt hittem hogy egy másik srác akit látásból ismerek,csak nem tudom a nevét.Visszaigazoltam,aztán másnap felvett msn-re.3-4x beszéltünk eddig...mindig ő írt rám,kivéve először mivel nem tudtam ki az megkérdeztem.Mindig rám ír,akkor is ha ha ki van írva h mást csinálok.Tegnap pl.:bejelentkezett én utána nem sokkal vacsiztam és az állapotom "nincs a gépnél" volt,a nevem mögé meg oda írtam h vacsizok,de jövök majd.Erre rám írt.Ráadásul olyat h kerülöm-e?meg ilyenek mert ő azt gondolja igen.Holott vacsoráztam.Aztán tegnap jól leoltottam.Aztán kijelentkeztem,de ma mikor néztem az iwiw-emet ott volt egy üzi.Ő írta h szimpatikus vagyok neki és szeretne beszélgetni velem,de sose jön össze és ezért gondolta h kerülöm...meg bocsánatot kért.De közbe be voltam jelentkeze msn-re,mert beszéltem egy barátnőmmel aki hiányzott h mi a hf. aztán mentem tanulni,csak nem kapcsoltam ki a gépet.Az állapotom megint nincs a gépnél volt és a nevem mögé írtam h tanulok,hogy lássák és ne zavarjanak.Erre rám írt megint..Itt szakadt a cérna...Aztán válaszoltam a levelére,hogy mondanám hogy nem baj,de nem lenne igaz.meg hogy ha figyelne látná h ki van írva hol vagyok...csak az eszét luxus használni.Azt hittem ebből leesik neki,de nem.Utána megint rám írt,holott én tanulok,hogy sajnálja meg h 10percet kér tőlem blablabla,tanultam én később láttam meg h írt,ezért nem válaszoltam aztán írta h majd megkeres hnap reméli meghallgatom....amikor észrevettem válaszoltam.Na itt szakadt végleg a cérna,megírtam neki h fölösleges mert nem érdekel...igen is olyan volt mint ha számon kérne h miért nem tudunk beszélni(sok a dolgom,tanulás segíteni itthon,suli után kb. 1-1,5órával később érek haza,mert még az is idő mire hazaérek meg kicsit beszélgetek a csajokkal) stb. Írtam neki,hogy nem is érdekel...mert nem akarok semmit se.
Nem tudom,ezek szerint nem vette észre h a beszélgetések abból álltak h ha kérdezed válaszoltam és ennyi.
Szerintetek ebből le fogja vágni,hogy nem akarok tőle/vele semmit?Ha még is megkeres a suliba mit mondjak neki?
Előre is köszi a válaszokat!
14,5/L
Amúgy én nem akarok barátot,viszont úgy érzem tetszem neki:( meg azt is megkérdezte h van-e barátom,mondtam hogy nem...lehet azt gondolta hogy akkor szabad a pálya.Pedig én még nem érzem azt,hogy barát kell nekem,főleg nem ő.Nem tudom miért,nem nagyon ismerem de valahogy nem is érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!