Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Lenéztek egy olyan fiút aki sört iszik a buszon, vagy esetleg utcán?
Igen, mert számomra igénytelenségre vall.
Ha iszik igya meg normálisan normál körülmények közt.
néha én is iszok egy pohárral a párommal de otthon vagy kint a kertben.
tömegközlekedési járművön hivatalosan nem lehet alkoholt fogyasztani, valszeg ezt tudják azok akik néznek téged, csak nem akarják a sörözés örömét elrontani.
de ha ellenőr, vagy közterület felügyelő meglátja borítékolhatod a bírságot.
Egyetértek az előzőkkel. Nem a sörivással van a gond, hanem hogy nem a BKV-n kell. A saját gyerekeimnek azt sem engedem meg, hogy amikor az utcán fornettit eszünk és jön a villamos, hogy folytassák rajta az evést.
Amúgy sokszor láttam már mocskosnak a járműveket, pl. kiöntött italok az ülésen vagy ragad miattuk a padló, úgyhogy elég mérges vagyok azokra, akik nem képesek egy kis időt várni, hogy egyenek-igyanak. A 3 éves gyerekem is felfogta, nem tudom mi olyan bonyolult ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!