Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kedvenc szerelmes idézeted?
De nyüzsgõ s áradó vagy bennem, mint a lét,
és néha meg olyan, oly biztos és örök,
mint kõben a megkövesült csigaház.
Radnóti - Tétova óda
Nekem ez:
Mért kell a víz? Hogy legyen élet. Mért kell a csillag? Hogy legyenek fények. Mért kell a határ? Hogy ne legyen végtelen. Mért kellessz te? Hogy szép legyen az életem.
"Ne sírj,mert vége lett.Örülj,hogy megtörtént."
Egyszer olvastam idézeteket és ez megfogott,azóta tetszik és kész(:
14/L
Szar az élet, de meghalni félek, mert van egy hülye, akiért ékel!!:D:D Nekem ez tetszik a legjobban:D De tényleg!!
17/f
"Talán semmi nincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan tehetjük szívünk titkait, akiben bízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."
:)
"Együtt kacagnánk,végső búcsút intve,
Meghalnánk együtt,egymást istenítve.
Meghalnánk,mondván: Bűn és szenny az élet,
Ketten voltunk csak tiszták,hófehérek."
Ady Endre
"Egyszer majd elmúlik, s begyógyul a seb, de a csókot mi szánkon égett, feledni nem lehet"
"Csak az kedves nekünk igazán, amit féltünk elveszíteni."
"Nem tudjuk kimondani. Szerelmes vagyok, nem eszem, nem alszom, elvarázsolt állapotban élek, szárnyalok a boldogságtól, öngyilkos akarok lenni, megszépülök, lefogyok, olyan vagyok, mint egy őrült - s azt mondom a kedvesemnek: "Szeretlek!" ... Mi ez?! ... Mi az, hogy "szeretlek"? Hol van ez a szó, ahhoz képest, amit élek? Sehol! Méltatlan a valósághoz! ... Nem kellett volna kimondani! Nem kevesebbet mondtam vele, hanem valami egészen mást! Semmit. Azt kellett volna mondani, hogy őrült vagyok, benned akarok élni, fáj, ha nem látlak, félek tőled, egyszerre vagyok kétségbeesett, alázatos, hatalmas, rémült, boldog, nyomorult... A sejtjeim szomjaznak rád... Azonnal meg akarok halni, és örökké akarok élni veled!... De hol jön ehhez a szó, hogy "szeretlek"?!... Ami a lélekben egy egész világ, az kimondva egy kopott, értéktelen jel. És ez minden nagy élményünkkel így van. Elmondhatatlanok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!