Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Élet vidám, szinte bármin órákat tud nevetni, semmi önbizalma. Zeneileg csak a rap (2pac, Icecube, Wutang B.I.G stb. + RTM, Garage, Antal-Day stb) és Bob Marley játszik szerepet néha a nemzeti rock is. Kinézet: 173 cm átlag picit husis testalkat 80/C mell hosszú izmos lábak, barna mell alá érő haj, zöld szem, pisze orr közepes szépen ívelt száj. Lovagolt, kick-boxolt kedvenc sport: foci, MMA és egyéb harcművészet , kosár, lovaglás..

Mi a véleményed róla?

2013. jún. 7. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

fura a zenei izlése :) mi köze van bob marleynek és a rappnek egymásoz??????

egyébként szimpatikusnak tünhet nem tudom.

2013. jún. 7. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Az hogy nem hallgatnánk együtt zenét,az tuti XD
2013. jún. 7. 17:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Xenophilius: Tisza zöld

Ace of Spades: Kinek a pap kinek a papné :D

8-as köszi

9: igazából úgy értettem a husist, hogy nincs éppen full lapos hasam hanem van egy kis feleslegem

10: Trolololoool

11: Ezen néha én is elszoktam gondolkozni de még szerintem mindig jobban össze függ Tupac, Notorius B.I.G meg Bob mint az electro és a rock

Foley: akkor azt hiszem én sem veled xd

2013. jún. 7. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!