Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dj Chris kérdése:
Írnátok néhány bókot amiket szeretnek a nők?
Figyelt kérdés
Én már kifogytam, és nem tudok újat kitalálni..
Olyan kellene, mint pl ez ===> Milyen a suli legjobb csajának lenni?
Vagy : Annyira szép vagy, hogy félek pislogni, nehogy lemaradjak valamiről . .
Ilyen hasonlókat kérek, megköszönném, ha adnátok .. Előre is köszönöm!!!
2013. jún. 7. 13:20
1/11 anonim válasza:
Khm ha ezekkel csajozol valóban nem lehetsz valami sikeres
2/11 anonim válasza:
most vettem meg a legújabb 760 as BMW t kipróbáljuk, és bérelt helyed lesz az anyósülésen.
3/11 anonim válasza:
Mekkora mázli,hogy nálam még senki nem nyomot le ilyen gáz szöveget. Maradjunk meg a "Gyönyörűek a szemeid"-nél....
4/11 anonim válasza:
Én se ájulnék el ilyen szövegtől.
Sokkal inkább bejön a "De szép a hajad/szemed/stb." meg a "De csinos vagy (ma)"
5/11 anonim válasza:
A jó bók az, ami nem általános, hanem "személyre szabott". Amit nem mondhatnál minden nőnek, csak annak az egynek. És nem csak a külsőre vonatkozóan lehet ám bókolni!
6/11 anonim válasza:
Még a Ferrarimnál is szebb vagy!
7/11 anonim válasza:
Vizibók, csodabók, keresztesbók, kaszásbók :D Meg a Csodálatos Bókember :D
9/11 dízelszemű bájgúnár válasza:
Szebb vagy mint Gobbi Hilda,ez a duma tuti bejön majd hidd el..
10/11 anonim válasza:
Jó a hajad, kimostad? :D xd ha kell meg szolj. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!