Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srácnak üziben kívánnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srácnak üziben kívánnék Boldog szülinapot, nem pedig az üzenőfalán, az hogy hat?

Figyelt kérdés
Igen,Facebookról van szó. Nem ciki,ha csak alig ismerem,párszor beszéltünk csak,de úgy érzem,tetszem neki,és üzenetben írnék neki?:) Múltkor szülinapomon egy látásból ismert srác üzenetben köszöntött fel,és tökjól esett,ezért gondoltam,hátha esetleg visszaír és elkezdünk beszélgetni... Igazából az érdekel,h nem fog hülyének nézni?:D
2013. jún. 7. 00:15
 1/9 anonim ***** válasza:
És a virtuális bökésből hamarosan valódi bökés születik...meg egy poronty :D
2013. jún. 7. 00:18
 2/9 anonim válasza:
Vigyázz, mert bele fog halni! De ha te vállalod a kockázatot...
2013. jún. 7. 00:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem fog hulyenek nezni, az uzenet valamivel szemelyesebb mint a falra kicsapni hohy boldog szuletesnapot es sokkal jobban is esik ha valaki igy koszont fel es igen, ebbol siman elindulhat egy beszelgetes esatobbi :)

21/F

2013. jún. 7. 00:24
 4/9 anonim ***** válasza:

ugyan már, miért nézne hülyének, írsz neki és kész

én nem szeretek az üzenőfalon írni, de ez egyéni N

2013. jún. 7. 00:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérlek mondd, hogy ezt te sem gondoltad komolyan. Kérlek...
2013. jún. 7. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ott volt, hogy ott írt valaki akit látásból ismertem, valaki alapból ott szokott, nem üzenőfalazgat.

Jó ötlet, viszont arra készülj fel, hogy annyit fog visszaírni, hogy : Köszönöm. És ennyi. Hogyan tovább, írsz még neki valamit? :D

2013. jún. 7. 00:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Van egy olyan érzésem,h nem csak ennyit fog visszaírni, de fel vagyok készülve a legrosszabbra is, h talán vissza sem ír.:D De akkor sincs semmi...ugyanúgy megy tovább az élet.:) Ha meg esetleg egy beszélgetés kerekedik ki belőle, akkor boldog leszek!:)
2013. jún. 7. 00:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Hajaja, micsoda egy kérdés. Te is mehetsz "mi lenne velem gyk nélkül táborba"
2013. jún. 7. 00:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel telefonon, az lenne a leghatásosabb!
2013. jún. 7. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!