Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jók a méreteim?
Figyelt kérdés
Nézegettem a kérdéseket és látom sokan el vannak foglalva ezzel... Hát uccu neki megmérem én is :D
17 éves vagyok, kissé nagydarab(vízilabdáztam) és most kondizok. Nyugis állapotba 8cm, ha merev akkor 16.5 cm, az átmérője 4cm. véleményeket lécci :)
2009. okt. 8. 11:32
1/9 anonim válasza:
NEM JÓK. most mit teszel, növesztessz még rajta kicsit? agyfaszt kapok már ezektől az egyértelműen idióta kérdésekről, nem tudsz rajta változtatni akkor meg???
2/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__4..
Neked is ugyanezt tudnám mondani,mint neki.Én voltam:26/l
3/9 anonim válasza:
Szerintem, átlagos, vagy egy nagyon picit az átlag alatt van. Az a lényeg, hogy a kulcs a zárba illjen. Nem az a lényeg, hogy minél nagyobb legyen.
4/9 anonim válasza:
Látszik, hogy csak a kérdéseket olvasgattad és nem a válaszokat, különben nem tennéd ki magad annak, hogy mindenki lehülyéz, hogy mekkora f*sz vagy, és hogy minek kell minden nap 10x felrakni egy ilyen kérdést mert senki nem kíváncsi a méreteidre. Ha jó, jó, ha nem jó méret akkor meg mit csinálsz? Öngyi leszel vagy mi?
5/9 kolosszus22 válasza:
13-15cm körül mozog az eurázsiai embereknél az átlag méret, tehát a tiéd hosszra még picit felette is van, de átmérőre is normális.
7/9 anonim válasza:
xDD
Ezt a sok f*s kérdést már.
Nekem amugy 18Cm(állva..).
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!