Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatotokban a szex hányadik helyen áll?
Nem minden a szex, azaz a jó szex nem elég egy kapcsolathoz, de fontos! Nálam nincs rangsor! Olyan férfivel kezdek kapcsolatot, akivel mint emberrel megértetem magam (egy hullámhossz) és akivel jó a szex is.
22/L
párkapcsolat az nekem együtt élést jelent, a többi együtt járás, ezért van aki a szexet teszi oda,
igazi párkapcsolatban nincs rangsor, ha szex jó és a többi szar, akkor is gond lesz, ha a többi jó és a szex rossz, akkor is N
Ha csak egy dominót feldöntesz, röpül a többi.
Akarom mondani, ha egy valami nem stimmel, a fontosabbak közül, vonzalom, szex, bármilyen jellemvonás az egyik emberben, amihez a másik hosszútávon nem tud alkalmazkodni, nincsenek egy hullámhosszon, nincs elég pénzük, veszekedés van, bármi ami egy kicsit nem stimmel, az rányomhatja a bélyegét a többire. Néha nem elég az, hogy az összes többi minden rendben van a kapcsolatban, mert az az egy fenndúlja az egyensúlyt.
Ezért szerintem nem lehet rangsorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!