Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Te követed ezt a nézetet a Szerelem, szex témakörben vagy inkább pocskondiázod arctalanul, a képernyő mögül azokat, akik másképp gondolkodnak/élnek, mint te?
a a kérdés normális akkor én is normális választ adok de ha már maga a kérdés is provokácíó akkor én is olyan vagyok vagy van az a kérdés amikor szép válasz van de a kérdező szerint én vagyok a h.lye és el kezd oltani,na azt sem nyelem le.
A h.lye kérdéseket meg gondolom nem kell részleteznem...
Kedves Blöki, értelek! :) Azt én is írtam egyik hozzászólásomban, hogy nem a troll kérdésekre értem. Meg nyilván nem is a napi 100 lehetek terhes/jó-e ez a farok vagy mellméret típusúakra.
Nagyon sok kérdésnél nagyon durván elharapózik a dolog, ahogyan N is írja, sokszor már nem is a válasz a lényeg, hanem az, hogy a válaszoló a saját (sokszor bunkón előadott, már-már becsületsértő stílusában) nézeteire juszt is verje a mellét. Mintha kb. az állatkertben lenne az ember a gorillák között.
Tudom, akkor ne olvassak GYK-t :D csodálom is, hogy még nem írta senki :)
akkor ne olvass gyiket! XDDD(oké olcsó poén)
Egyébként igaz,viszont általában pont ezek nem tudnak érvelni az igazuk mellett,és ha egy teremben lennénk pont ők próbálnának meg üvöltve meggyőzni az igazukról.
Mindenki adja a szentet, közben igenis ítélkezünk, véleményt formálunk, pozitívat, negatívat. Az attól még ítélet a saját szemünkben. Az már más kérdés, hogy mennyire arrogáns a válasz.
Különben persze, normális kérdésre normális választ adok. Ami kifejezetten elítélendő azt nem tudom szó nélkül hagyni. Ha valaki hülyeséget beszél, kérdez azt sem. És a másik fél vérmérsékletével válaszolok (egy bizonyos fokig) De nem trollkodok:)
#18 Mennyivel békésebb lenne az oldal, ha a felhasználók többsége ilyen lenne. Ha tudnának úgy beszélni a másikhoz, mint ember az emberhez, és nem mint egy állathoz.
Az előítélet alkotása amúgy sem kifejezetten intelligens dolog, még akkor sem, ha az a válaszoló szerint intelligensen van megfogalmazva...hiába burkolt, attól még ott a tartalom. Nagyon sok embernek megnézném a gépen kívüli életét..szerintem sokaknak előbb ott kellene söprögetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!