Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád és miért?
Tudod, hogy meghalsz 2 nap múlva.
Mit választasz és miért?
A.) Összejöhetsz azzal, akire mindig is vágytál az életedben, de csak 2 napig élvezheted vele a szerelmet, aztán meghalsz.
B.) Megvalósítod a legnagyobb álmodat, de csak 2 napig élvezheted a gyümölcsét, aztán meghalsz.
C.) Életben maradsz, de sosem leszel boldog a szerelemben, és a legnagyobb álmod sem fog valóra válni 100%-ig.
Magyarországon élek, ha a Blahán vagy a nyugatinál kapok állást két nap és meghalok. Jó a kategória mellesleg. Felizgattál. :P
A legnagyobb álmom, hogy összejöjjek akire vágytam az életemben, válassz te kedved szerint A vagy B.
C
Mivel az A lehetőség több, mint 7ezer km-re van tőlem, és maga az út 1 nap..
a B pedig azért nem, mert az A az álmom...
marad a cé, azaz a belenyugvás, de legalább a családom boldog lesz, h élek :)
A szerelem érzése amúgy is csak pár évig tart, jobb esetben 3-4 évig. Szóval, ha nem leszek égetően szerelmes, túl fogom élni. Tökéletesen elégedett leszek azzal is, ha leélem az életem egy olyan férfival, akivel kölcsönösen tiszteljük egymást, tudunk együtt működni, megvan a testi vonzalom (ugye, az még nem szerelem. nálam legalábbis) és képesek vagyunk kompromisszumokat illetve konszenzust kötni.
A legnagyobb álmom pedig eddigi életem során folyamatosan változatos képet mutatott. Szóval meg fogok elégedni kisebb sikerekkel is.
Ergo, a 3-ast választom.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!