Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség volna, ha beköpném?
Van egy srác az osztályomban,megbukott hozzánk. Tavaly össze akartunk jönni,de közben összejött egy másik lánnyal..
A lány elég csúnyácska,noha én sem vagyok egy matyóhímzés..félreértés ne essen,nem érzem magam felsőbbrendűnek senkinél..
de a gyerek mindig beszólogat nekem hol azt,hogy milyen zsíros vagyok máskor meg,hogy áll rám neki meg ilyenek...gondoltam elárulom a kis barátnőjének miket beszél és akkor már talán nem leszek olyan csúnya és zsíros..egyébként meg nem vagyok az,nem tudom miért kötekszik ezzel..tavaly 10 kg -al több voltam,mégis szaladt utánam..egyébként 166 cm és 60 kg vagyok./18/L
A válaszok alapján be lehet határolni az adott ember életkorát! :)
Égesd le, állj bosszút, köpd be stb. - taknyos tini
Ne foglalkozz vele - felnőtt, érett ember
Persze ez az én egyéni véleményem...
Mit kell vele foglalkozni ha tudod ,h nincs igaza.Ezzel csak azt fogod bizonygatni h még minidig érdekel ez a fiú, mert különben miért érdekelne ennyire ,h miket szólogat be!?
Ha meg nem fogod figyelembe venni amit mond előbb utóbb úgy is abbahagya .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!