Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/30 anonim válasza:
Az enyém is pont ilyen, de én a melleim miatt utálom. Fele ekkorákkal is megelégednék :(
28/N
12/30 anonim válasza:
Szerintem kövér, sertés, disznó, csüngőhasú, nagy segge van, undi, böszme, hogynézki? ikszdége*ivicces
13/30 A kérdező kommentje:
miért te hogy nézel ki:D
2009. okt. 7. 23:22
14/30 anonim válasza:
Én úgy nézek ki hogy majdnem kiesek, de komolyan:)
Egyébként érezd az iróniát abban amit írtam...:D nincs annak a csajnak semmi baja, nálad nagyon el van tolva a balansz ha azt hiszed hogy kövér:P
15/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy kövér csak húsos:D
Úgy látszik barátaimnak van rossz ízlése amiért többségük a kövérre szavazna:DD
2009. okt. 7. 23:32
16/30 anonim válasza:
Szia, én pl iszonyat vékony vagy. de ha elképzelek egy igazán szép nőt, akkor ilyet képzelek el. de tényleg. szóval nem egy modellalkatot.
hidd el szép ez. nem kövér. kerekded, formás, nőies!
17/30 anonim válasza:
bocs, azt akrtam, hogy iszonyat vékony vagyok:)
18/30 A kérdező kommentje:
ok:D értem, kössz a bíztatást:D
2009. okt. 7. 23:42
19/30 anonim válasza:
hát, van rajta felesleg az-az igazság...... bár kövérnek nem nevezném.
20/30 anonim válasza:
A "hülye" vagyok, ne abból ítéld meg magad amit a barátaid mondanak, egy a lényeg, hogy érezd jól magad a bőrödben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!