Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a legjobb pasi az oldalról?
Figyelt kérdés
Fordítsuk meg a másik kérdést :)
Küllem és belső szintúgy figyelembe vehető.
2013. jún. 5. 00:39
11/32 anonim válasza:
most miért szidjátok a másik sünt :<
most láttam először egy válaszát azt már haver :D sünök:D
12/32 anonim válasza:
Mert a legnagyobb gyökér az oldalon...
13/32 anonim válasza:
nem ismerem én csak azért nem szidom mert sün :D
14/32 anonim válasza:
Edward666 vagyis varga dávid o.O
17/32 anonim válasza:
Köszönöm a linket, tanulságos volt.
Sajnos a válasz viszont nem tudom, csak két felhasználót láttam eddig. (Leszámítva persze a hímtagokat, amiket tucatszám kapnak az itteni lányok privátban, de az alapján nehéz megállapítani, hogy jó pasi-e a gazdája... Mármint arcra például. Belsőre nyilván nem az, hiszen telepakolja a netet a farkával.)
19/32 ájszíjú válasza:
nyilván èn (aki meg lepontoz az cáfolja meg) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!