Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a lányoktól, van rá valami gyógymód?
És félek megszólítani őket :)
Pszichológus ?

Kezdj egy gyúrni.
Növekedni fog a tesztoszteronszinted aminek köszönhetően magabiztosabb is leszel, valamint jól is fogsz kinézni, de folytathatod a rinyálást mint egy ripacs és megvárod míg mások pátyolgatnak. 21F. :)

Felesleges a Pszichológus. Ez az egész agyban dől el. Ameddig nem győzöd le a félelmed és nem döntöd el az agyadban ezt a dolgot addig ez nem fog változni.
Figyelj én is régen 15-17 évesen féltem leszólítani a lányokat. Aztán egyszer volt egy csaj aki odajött hozzám és beszélgettünk egy viszonylag új baráti társsaságba kerültem és akkor ismertem meg. Nem ő a barátnőm de azóta magabiztosabb lettem mert legyőztem a félelmem hogy nem kell rájuk máshogy nézni, mert ők is emberek, meg minden.
Azóta jobbára csak lány barátaim vannak és van egy nagyon csinos nagyon helyes és kedves barátnőm akit úgy ismertem meg hogy a lány barátom mondta nekem hogy ha tetszik akkor menjek oda hozzá habozás nélkül és kezdjek el vele beszélgetni mert magától semmi sem fog megtörténni. Ha elutasít akkor sincs baj mással kell próbálkozni.
A lány aki most a barátnőm értékelte hogy odamentem hozzá mert ő csak a f@szfejeket fogta ki mindig de mivel én nem vagyok egy kigyúrt állat modell így érezte hogy én legalább meg is becsülöm őt és nem csak azért a két dologért hódítom meg hogy legyen kit dugnom meg hogy villogjak vele.
Egy lány szereti azt ha a srác magabiztos és nem fél attól hogy egy kis testi hiba és már elvan ásva a dolog hanem igen is tesz azért hogy meghódítson egy szép lányt, és legyőzi a félelmét és határozott!
Szóval agyban döntsd el ezt a dolgot és próbáld meg.
Meglátsz egy lányt aki tetszik neked és ha nincs pasival és egyedül van menj hozzá nyugodtan ha van barátja úgy is mondja majd, akkor sincs gond, majd megismersz másik lányt. Nem fogja leharapni a fejed, értékelik a nők ha egy pasi kedveskedik nekik és odafigyel rájuk meg beszélget velük.
Ha akarod és teszel érte lefogod győzni ezt a félelmed. És ne görcsölj azon hogy mikor mit mondasz mert valóban azzal csak elrontasz mindent. Légy laza és határozott.
Kösszönöm az értelmes hozzászólást az utolsónak.
Végre egy normális ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!