Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a legjobb nő ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Nem csak küllemre, lelkivilágra is.2013. jún. 4. 23:45
31/59 anonim válasza:
utána rendezzünk egy farokszépségversenyt is.
Kitt, Hurricane, én a zsűriben
32/59 anonim válasza:
Kitti, legyen már több önbizalmas :) Sok kérdésnél láttam, hogy szinte semmi sincs. Pedig látod, mennyien kíváncsiak rád :)
33/59 anonim válasza:
10 es skálán.. Hurricane.. brigi.. Bella.. szerű lányok 8-9.. én meg 5-6 kb.
34/59 anonim válasza:
Buboreklany, ráadásul én láttam róla csomó képet. Ha tudnád, hogy milyen szép...:) Én sem értem, hogy miért nem szereti magát jobban!!!
35/59 anonim válasza:
nem tudom h ennek sok szép nőnek a látványát elbírná-e az öreg ketyegőm:)
37/59 anonim válasza:
Nyilván nem kap elég elismerést...Olvasod Kitti? Írják, hogy nagyon szép vagy :)
38/59 A kérdező kommentje:
Buboréklányra is kivi lennék, meg Kittire is. Sucht már láttam asszem, és Brigit is.
Nem lesz farokszépség verseny Brigi. Hehe. :D
Szerintetek összevitatkozna a zsűriben foley és gegel? Visítok XXXXXXXXD Tényleg hol van gegel?
Amúgy meg Kitti küldj már képet kérlek. Meg lányok ti is.
2013. jún. 5. 00:20
39/59 anonim válasza:
jó akkor 7 vagyok :) de akkor hurricane te meg 12-13.
persze 10 es skálán.
40/59 anonim válasza:
gegel a 40-es évjárattal elutazott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!