Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért (ne) járjunk nyomi pasikkal?
Összejöttem egy sráccal, amit senki nem értett. Én szép lány vagyok, ő meg olyan volt, mint akik itt sírnak, alacsony, vékony, kopaszodó, nulla önbizalom... de láttam benne fantáziát.
Mialatt együtt voltunk, kikupáltam, rengeteget tanítottam a szexről, meghoztam az önbizalmát, ruhákat vásároltunk neki, felszedett pár kilót... végül egészen jó pasi lett.
És a következmény? Rájött, hogy most már észreveszik a csajok... és megcsalt. Merthogy - mint mondta - neki korábban sose volt ilyenre lehetősége, és nem tudott nemet mondani. Szakított is, mert most, hogy tud, akar csajozni.
Ezek után mit akarjon az ember???
Előtte egy "falu bikája" típusú sráccal jártam, aki több tucat lánnyal volt előttem, és akiről köztudott volt, hogy nem veti meg a szexet. Miután összekerültünk, többször volt olyan, hogy felhívta pl. egy ismerőse, hogy most szakított és szabad, menjen át hozzá egy szexre. Ha bulizni mentünk is kikezdtek vele, volt aki még úgy is, hogy ott voltam mellette. De mind elhajtotta őket, miattam. Azt mondta, jó volt korábban a sok nő, de most velem van, és nem is vágyik másra.
Ez a srác meg már az elején mondogatta, hogy milyen rossz, hogy a csajozás kimaradt az életéből. Amikor észrevette, hogy észreveszik a nők, még egy olyan is kicsúszott a száján, hogy milyen kár, hogy pont most, amikor barátnője van. És végül vonzóbb volt számára az újdonság varázsa.
Az biztos, hogy ezek után soha nem kezdek olyannal, akinek nincs rendben az élete... a mór megtette kötelességét, a mór elmehet, most így érzem magam. Nem is hiszem el :(
Kérdező: 1-1 példa alapján általánosítasz!
És ha a következő a kettő között lesz, tehát olyan, akinek volt néhány kapcsolata, és vele sem fog működni, akkor mi lesz?
Bár fake lenne :) De a legszebb, hogy ezek után még azt is mondta, hogy engem azért nagyon szeret és nem akar elveszíteni és maradjunk barátok! Na persze :D
Nem érzem, hogy vétkes lennék a dologban. Nem tettem semmit ellene, csak rendbe raktam az életét..
Részvétem :/ Én eddig nem is jöttem össze ilyen pasikkal (inkább úgy mondom a soros nem velük hozott össze), de ezután már nem is nagyon mernék :/ Én szeretem ha a páromnak van önbizalma pont amiatt mert így látom mire is képes önmagában :) Én az ellentétes példa vagyok, a barátom igazán jó pasi és kikupálódtam mellette az évek alatt mégsem érzem azt, hogy most más kellene, pedig bőven volt jelentkező :/ Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled :(
19/L
De ez akkor is egyetlen eset, egyetlen pasi...
Elsülhetett volna másképp is. Nekem is volt olyan, hogy "kikupáltam" valakit, nem is egyszer... nem csalt meg, én vetettem véget a dolognak, mert azért annyira nem lett domináns, mint amilyenre én vágytam volna. :)
Szóval egyetlen eset alapján kár általánosítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!