Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lebarnult, vagy a fehér cicik a szebbek?
Figyelt kérdés
Nők! Leveszitek a bikinifelsőt amikor napoztok?2013. jún. 4. 20:12
1/8 anonim válasza:
mindegy, csak nem legyen benne sáv
2/8 anonim válasza:
Soha nem venném le a felsőmet, mert meghalnék szégyenemben...
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem a színe a lényeg.
Én leveszem.
5/8 anonim válasza:
szerintem mindkettő szép, ha szép a mell.
itthon napozáskor leveszem a felsőt, strandon viszont kizárt.
mindig irigyeltem a kisebb cicijű lányokat, ők valahogy olyan természetesen festenek monokiniben, én ellenben konkrétan közszemérmet sértenék a melleimmel.
6/8 anonim válasza:
Párom jobban szereti ha lebarnulok, de a cicim marad fehér, valamiért izgatóbb neki.
Nem mernék még villantani se nagyon, bármennyire meg vagyok elégedve a cicimmel. :)
7/8 anonim válasza:
tökmindegy de szerintem a tejeskávé szinű a legszebb!!!1ébként fiu vok
8/8 anonim válasza:
tök mindegy.szép az ahogy van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!