Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti már éreztetek vonzódást állat iránt? L/24
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 15:22
11/16 anonim válasza:
Lehet állat voltál, előző életedben!
12/16 anonim válasza:
tegnap szemezett velem az chinchillám.
13/16 anonim válasza:
12-ES
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm;)
14/16 anonim válasza:
a kutyám nagyon szexi amikor felém fut :P hmmm :P
15/16 anonim válasza:
Kedves kérdező..................nem vagy EGYEDÜL:DDDDDD
Amint láthatod:DDD
Én a szomszéd birkát szoktam megdugni éjjelente..de csak akkor ha telihold van,attól úgy beizgulok.hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Egyszerűen nem bírok magammalgrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
16/16 anonim válasza:
Én ismerek egy elég perverz srácot, aki most vett egy szuka kutyát magának. Hááááááááááát nem mernék rá fogadni, hogy nem fogja szegény kutyit megkörnyékezni:S =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!