Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagyon fehér a bőre az már nem is tetszik senkinek?
Szerintem ez nem így.
Sosem értettem,hogy miért akar mindenki barna lenni.
Nekem is hófehér a bőröm (23L) de szerintem a hófehérség, míg régen az elit osztályhoz tartozást jelentette, manapság az jut róla az ember eszébe, hogy "hulla sápadt", vagyis betegség jele.
Nem beszélve arról, hogy a hófehér bőrön MINDEN sokkal jobban meglátszik. (Pattinkák, szőrtüszők, anyajegyek)
Úgy gondolom, hogy a hulla sápadtság nem esztétikus a mai világban épp a fent említettek miatt. :)
Én megpróbálok 2-3 árnyalatot barnulni szeptemberig, hogy a bőrhibáim ne látszódjanak annyira.
Bár nem lesz könnyű, tekintve, hogy 5 perc alatt képes vagyok pecsenyére sülni, majd 1-2 hét múlva lehámlani is még fehérebbnek lenni, mint azelőtt! :D
Engem is zavar, hogy fehér a bőröm, mert karikás a szemem, sápadtnak érzem magam és tényleg egy kicsit beteg hatást kelt. De eddig csak nőnemű ismerőseim mondták, hogy barnulnom kellene. A barátomnak tetszik, szerinte olyan vagyok, mint egy gótikus szépségideál a 80-as évekből (gótikus, mint a korstílus, és nem mint a fekete csipkés szubkultúra a hernyótalpas bakancsban).
Szóval igyekszem elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok. Ne hagyd, hogy ez a divat befolyásoljon.
Szerintem egyáltalán nem baj, sőt.
Szerintem nem egyedül vagyok itt, akinek gyengéje a hófehér bőrű nők. Hiába, a Hófehérke nem csak a lányokra volt jelentős hatással... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!