Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek jól esik, ha egy csaj a neveteken szólít? Vagy nem hat rátok sehogy?
Nekem valamiért jól esik,ha egy fiú a keresztnevemen szólít. Talán azért,mert ez olyan személyes. Főleg attól esik jól,akitől nem is várnám,mert nem ismerjük egymást még annyira. Na most van egy srác,aki bejön nekem,már régóta ismerem,de sosem közeledtünk egymáshoz,csak párszor beszélgettünk,akkor is keveset,viszont szoktunk találkozni és köszöngetni egymásnak. És csak felmerült bennem a kérdés,hogy neki is jól esne-e,ha a keresztnevén szólítanám,pl úgy köszönnék neki,h "Szia Józsi",vagy ha kérdezek tőle valamit,akkor "Józsi!Nem tudod....?". Szerintetek hatna rá valahogy,vagy semmi jelentősége nincs?:D És az nem gáz,ha a keresztnevén szólítom?Mert őt itt mindenki a vezetékneve egy "ragozott" formájával illeti... Talán így felfigyelne rám?
20/L
Változó. Vannak, akiktől jólesik, vannak, akiktől nem. Velem inkább az van, hogy nem igazán szeretem, ha becézik a nevemet, szerintem elég béna becézései vannak, viszont van most egy lány, akivel ismerkedem és az Ő szájából nem idegesítő a becézett forma sem. :O Tőle valahogy tetszik. Gyakran kimondja a nevemet, pl. nem csak azt kérdezi, hogy "mennyi az idő?", hanem azt, hogy "Arnold, mennyi az idő?"
Azt, hogy hatna-e a srácra, ha kimondanád a nevét, mi nem tudhatjuk. :-)) Mindenki másképp' reagál. Próbálkozz, aztán majd kiderül, hogy mit szól. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!