Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetünk meg egy pasit kb.1 hét alatt?
ha bejössz neki, elég 1 nap hogy megszerezd.
ha nem, akkor egész életedbe próbálkozhatsz.
Hány éves vagy? honnan ismered? beszéltetek-e már? van-e bármilyen kapcsolat köztetek? tudsz róla bármilyen hasznos információt?
Írj néhány konkrétumot mert így tényleg nem lehet segíteni.
Amit általánosan lehet mondani, hogy tudasd vele hogy szabad a pálya, szemkontaktus, esetleg beszélgetés során utalások. Ha bejössz neki akkor majd ő intézi a dolgot, ha meg nem akkor mást kell kitalálni, helyzettől függően.
Szia, Én vagyok a Zoli!
Egy csomó mindent a csajoktól tanultam, most azzal szedem őket fel! Például hogy az ellenkező neműek versengjenek érted, mert Te vagy a főnyeremény, és ne Te értük! Ezt is fordítva használom, és egymást próbálják felülmúlni, hogy nekem tetsszenek, nekem megy a show a buli alatt! A szexuális beszédet tudom ajánlani, de azt nem szeretem ha affektál a csaj, erre figyelj oda! Bár nem engem akarsz megkaparintani, úgyhogy... Most látom többen vagytok.. :)
Az egész olyan, mintha egy cicával játszanál! Ledobsz elé egy csalit, mocorgatod, szép lassan huzigálod és rákap! Ha ottvan előtte csak megszagolja és otthagyja!
Ügyes legyél, aztán pasizz ám be! :D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!