Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetünk meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetünk meg egy pasit kb.1 hét alatt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
hát mivel általános módszer nincs és nem is írtál semmi konkrétumot, csak azt tudom mondani, hogy ha meg tudod szerezni, akkor egy nap alatt is meg tudod. nem kell egy hét.
2009. okt. 7. 15:38
 2/9 A kérdező kommentje:
és mievl tudnám megszerezni? mitcsináljak? stb...
2009. okt. 7. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:

ha bejössz neki, elég 1 nap hogy megszerezd.

ha nem, akkor egész életedbe próbálkozhatsz.

2009. okt. 7. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? honnan ismered? beszéltetek-e már? van-e bármilyen kapcsolat köztetek? tudsz róla bármilyen hasznos információt?

Írj néhány konkrétumot mert így tényleg nem lehet segíteni.

Amit általánosan lehet mondani, hogy tudasd vele hogy szabad a pálya, szemkontaktus, esetleg beszélgetés során utalások. Ha bejössz neki akkor majd ő intézi a dolgot, ha meg nem akkor mást kell kitalálni, helyzettől függően.

2009. okt. 7. 15:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy suliba járunk néha beszélgetünk, köszönünk egymásnak
2009. okt. 7. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Szia, Én vagyok a Zoli!

Egy csomó mindent a csajoktól tanultam, most azzal szedem őket fel! Például hogy az ellenkező neműek versengjenek érted, mert Te vagy a főnyeremény, és ne Te értük! Ezt is fordítva használom, és egymást próbálják felülmúlni, hogy nekem tetsszenek, nekem megy a show a buli alatt! A szexuális beszédet tudom ajánlani, de azt nem szeretem ha affektál a csaj, erre figyelj oda! Bár nem engem akarsz megkaparintani, úgyhogy... Most látom többen vagytok.. :)

Az egész olyan, mintha egy cicával játszanál! Ledobsz elé egy csalit, mocorgatod, szép lassan huzigálod és rákap! Ha ottvan előtte csak megszagolja és otthagyja!

Ügyes legyél, aztán pasizz ám be! :D

21/F

2009. okt. 7. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
17%
tedd neki szét a lábad.
2009. okt. 7. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
hivd el a wcbe és vetkőzz. ezzel percek alatt megszerezheted.
2009. okt. 7. 17:07
 9/9 kolosszus22 ***** válasza:
Miért olyan fontos, hogy 1 hét alatt megszerezd?
2009. okt. 7. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!