Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyon gáz alakom van? (kép)
Figyelt kérdés
Régóta abbahagytam minden sportot és eléggé lefogytam.. Szerintetek nagyon rosszul nézek ki ilyen vékonyan?
Köszi a válaszokat:) 21
2013. jún. 3. 16:46
11/36 anonim válasza:
Nem linkelsz még több képet? :P
12/36 A kérdező kommentje:
Nem igazán szoktam magam félmeztelenül fotózgatni, de a másik gépemen van olyan ahol még formában voltam, azt lehet belinkelem ha tényleg érdekel:)
Őszintén szólva nem számítottam ilyen pozitív visszajelzésekre, felvidítottatok !:D
2013. jún. 3. 17:16
15/36 A kérdező kommentje:
:)
2013. jún. 3. 19:08
17/36 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem így látom, de hiszek nektek! :)
2013. jún. 3. 19:29
18/36 anonim válasza:
Nekem ez így tökéletes lenne, csak a mozgás miatt járj el edzeni, ne izomnövelés céljából. Nem tudom, hogy hány centi vagy, de szerintem egyáltalán nem vagy vékony :) L/22
19/36 A kérdező kommentje:
183 centi magas vagyok :)
Kondi, úszás és box miatt van még ez az alkat de se időm se kedvem nem volt egy idő után semmihez és abbahagytam őket. Kondizni és úszni újra elkezdtem, bár az ottani ismerősök is eléggé meglepődtek, hogy hol hagytam el 10 kilót :D
2013. jún. 3. 19:36
20/36 anonim válasza:
Ne aggódj, szerintem pont jó ez a magasság-súly kombó. Amúgy megértelek, én is felhagytam egy jó ideje a komolyabb sporttal az általad is írt okok miatt, most már csak futni járok. (18-as válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!