Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
Nekem motorozik a párom. Mikor összejöttünk, még mit sem sejtettem az egészről. Nem árulta el, mivel volt előttem olyan lány, aki direkt a motorosokra ment. Tény, hogy azóta én is megszerettem a motorozást. De a kérdésre válaszolva, valaki a sportkocsis fiúkat keresi és van, aki a motorosokat, de szerencsére még akadnak olyanok is, akik ezeket nem veszik figyelembe és tényleg a fiú/férfi érdekli.
12/20 anonim válasza:
Hát ha választani kéne, hogy legyen motorja vagy ne legyen, akkor azt mondanám, hogy legyen. Viszont csak azért mert motorozik még nem fog tetszeni az illető.
13/20 anonim válasza:
nem tetszenek a motorosok ,a pasimnak kocsija van sokkal kényelmesebb és biztonságosabb egyáltalán nem vonz a motor.
14/20 anonim válasza:
Eladó egy hibátlan, női motoros kabát! Írjatok privit!
15/20 anonim válasza:
Hát elég gáz ha valaki a motor miatt tapad egy pasira. Nekem nem attól függ hogy tetszik valaki hogy van e motorja vagy sem.
16/20 anonim válasza:
Én szeretem a száguldást,autókat,motorokat. Egy vagány csaj vagyok,épp ezért imponál ha a srác is vagány és neki is hasonló az érdeklődési köre. Tehát nekem mindenképpen imponál,de ez nem változtat azon,hogy milyen a pasi. Ha alapból nem jönne be,akkor egy motor nem fog változtatni ezen!
17/20 anonim válasza:
ahogy mondják, egy motor (autó) nem a célba visz, hanem messzire.
18/20 anonim válasza:
Alap. Imádom őket! Felpörget, felizgat és szabaddá tesz a motorozás! Azon kívül a motoros szereléstől megvadulok :) Ha valakit érdekel női motoros kabát csere (kis méretűt nagyobbra) írjon
19/20 anonim válasza:
Mármint minél jobban? :D Általánosságban igen, a lányoknak jobban bejönnek a motoros fiúk, mint a pasiknak.
Viccet félretéve. Engem nem befolyásol, hidegen hagynak az autók és a motorok :D Ha jó fej, bejöhet, ha nem jó fej, kizárt, függetlenül attól hogy van-e motorja.
20/20 anonim válasza:
Igen nekem tuti! Mivel én is motorozok :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!