Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tud erre valaki választ adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud erre valaki választ adni?

Figyelt kérdés

kb már 8 hónapja vagyok a barátommal, és újabban olyanokat kezdett el csinálni amit eddig nem...konkrétan arra gondolok, hogy esténként elvileg tudata alatt elkezd nekem az alsóneműmbe nyúlkálni,amire persze én is felébredek és kirántom onnan a kezét...másnap ha felhozom ezt neki azt mondja, Ő erre nem emlékszik...és ez már nem az első eset.Legutóbb is hajnalban arra kelek hogy elkezd nyúlkálni amire szintén felébredtem majd ahogy kiakartam venni onnan a kezét ráfeszített és inkább lejjebb tolta...akkor nagyon mérges lettem rá.de másnap megint azt állította hogy ő nem emlékszik semmire.Nos én elhiszem, de akkor miért csinálja ezt tudat alatt?eleinte nem zavart, de egyre jobban kezd,sokszor nem is tudok visszaaludni mert hirtelen kelek fel,akkor egész este alszok max 1-2 órát.nem akarok külön aludni sem de ez sem mehet hosszútávon.

csak komoly válaszokat várok előre is köszönöm!!!

2013. jún. 2. 23:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nincs kérdés... LOL
2013. jún. 2. 23:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Ő nem alvajáró, hanem alvaszexelő. Jobb választ nem tudok rá adni, mert ilyet ezelőtt még nem hallottam!
2013. jún. 2. 23:56
 3/14 anonim ***** válasza:
nem tudok, mert lusta vagyok elolvasni amit írtál
2013. jún. 2. 23:57
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyeneket csinál forduljatok orvoshoz, de szerintem csak megjátssza, hogy nem emlékszik. Megpróbálja hátha bejön és ha nem, akkor meg másnap már nem emlékszik rá, mert ki akar lebaszást kapni.
2013. jún. 2. 23:57
 5/14 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: előbb olvasd végig a kérdés benne van a szövegben....

"Nos én elhiszem, de akkor miért csinálja ezt tudat alatt?"

MIÉRT csinálja "elvileg" tudat alatt? >_>

2013. jún. 2. 23:59
 6/14 walk w1th mee ***** válasza:
alvaszexelő xD
2013. jún. 3. 00:01
 7/14 anonim ***** válasza:

alvajáró?

Bár szerintem csak hazudik...

2013. jún. 3. 00:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de szerintem csak irtózatosan, és gyengén kamuzik a srác :D
2013. jún. 3. 00:03
 9/14 anonim ***** válasza:

minél többször utasítod vissza,annál frusztráltabb lesz és annál gyakrabban fogja csinálni.

a következő ilyen alakalomkor menj bele,aztán megnyugszik.

2013. jún. 3. 00:04
 10/14 anonim ***** válasza:
szoktatok szexelni?
2013. jún. 3. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!